Botezul Prinţului Archie: creştinare cu uşile închise şi cu mari absenţe şi prezente regale

6 iulie, 2019

După cum deja se zvonea de ceva vreme, astăzi a avut loc botezul primului copil al lui Meghan Markle şi al Prinţului Harry - Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Evenimentul a fost unul privat şi extrem de intim, în ciuda numeroaselor comentarii făcute de toţi monarhiştii Marii Britanii, care nu au văzut cu ochi buni faptul că cei pe care îi admiră atât de mult nu au făcut ceva public. Ducele şi Ducesa de Sussex au ales drept loc pentru creştinare capela private de la castelul Windsor.

Momentul a fost unul cât se poate de intim, adunând mai puţin de 25 de persoane. Printre acestea s-a numărat bunicul micuţului, Prinţul Charles şi soţia acestuia, Camila, Ducesa de Corwall, Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton şi mama lui Meghan,Doria Ragland. Până la acest moment, naşii nu au fost făcuţi public.

Marea absenţă de la eveniment a fost chiar Regina Elisabeta, dar şi soţul acestea, prinţul consort, Philip. Official, se spune că avea alte obligaţii regale, iar pentru monarhie, acestea sunt prioritare. De altfel, să nu uităm că aceştia nu au fost prezenţi nici la botezul mezinului Louis, fiul lui Kate şi al lui William. 

În schimb, după cum putem observa şi în portretul oficial publicat astăzi de Casa Regală a Marii Britanii, la eveniment au luat parte cele două surori ale Prinţesei Diana, Lady Sarah McCorquodale şi Lady Jane Fellowes.

66451550 2501318423223306 3837403418977107968 o jpg jpeg

În cea de-a doua poză oficială, plină de emoţie, de data aceasta alb-negru, îi vedem pe cei trei în Grădina de Trandafiri de la castelul Windsor, surprinşi de fotograful Chris Allerton. Familia regală a emis, cu acest prilej, şi o declaraţie oficială:„Ducele şi Ducesa de Sussex sunt extrem de încântaţi săîmpărtăşească fericirea trăită în această zi specială şi doresc să mulţumească întregii lumi pentru suportul continuu. Se simt extrem de norocoşi să trăiască acest momet cu familia şi naşii lui Archie.”

3 66038890 2501318433223305 6140922889538371584 o jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg