Care este adevăratul nume al Prințului Harry. Regalul a mărturisit că este cunoscut în toată lumea sub un nume fals

11 octombrie, 2022
printul harry profimedia 0685156749 jpg

Dialogul adorabil al Prințului Harry cu un băiețel. Ducele de Sussex a cunoscut cu încântare o familie care-i cunoaște numele real și spune că nu știe de ce nu-i spune nimeni pe numele de botez.

Lumea întreagă în cunoaște drept Prințul Harry. Cu toate acestea, rătăcitorul fiu al Regelui Charles se numește altfel. Și el a avut ocazia să discute despre acest subiect cu o frumoasă familie, câștigătorii Premiului WellChild, de sub patronajul Ducilor de Sussex.

Prințul a stat de vorbă pe videocall cu băiețelul care îi poartă numele real și a fost fericit să afle că părinții acestuia întocmai l-au numic Henric, așa cum și pe el în cheamă, de fapt.

Fiul cel mic al Regelui Angliei spune că nu are nicio idee de ce toată lumea îl știe de Harry și toți îi spun așa, nicidecum Henric, cum îl cheamă de fapt.

Ducele a avut un dialog delicios cu tizul său, despre care a spus că are exact aceeași tonalitate cu fiul său și același glas cristalin.

Prințului i se luminează fața când vorbește despre copiii săi, Archie și Lilibet. Regalul a fost întrebat de familia cu care a discutat ce face cei doi copii, iar el le-a spus că sunt foarte bine.

Fanii regali nu îi văd atât de des cum și-ar dori pe copiii Ducilor de Sussex. Nimeni nu a reușit să-i surprindă, nici măcar în vară, când au participat cu toții la Jubileul de Platină al regretatei regine Elisabeta a II-a.

Ducii de Sussex și Lilibet PNG

Harry s-a întâlnit virtual cu câștigătorii WellChild 2022. Băiețelul de 4 ani i-a arătat premiul încântat, iar Ducele i-a transmis lui Henric că e un premiu foarte frumos și că regretă că nu i l-a putut înmâna personal.

Asociația caritabilă se află sub patronajul Prințului Harry, dar acesta și-a întrerupt toate programările, după ce bunica lui, Regina, s-a stins din viață pe 8 septembrie 2022.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg