Care este planul secret al lui Meghan Markle cu Angelina Jolie şi ce business lansează foştii duci

8 aprilie, 2020
1 untitled collage jpg jpeg

Se ştie că majoritatea caselor regale se ocupă cu acte caritabile desfăşurate prin intermediul unor fundaţii. Dar iată că Meghan Markle şi Harry nu vor să renunţe la acestea nici după ce au părăsit familia regală, dezvăluind, recent, detaliile noii lor organizaţii non-profit.

Plecarea Ducilor de Sussex din Familia Regală Britanică a creat multă vâlvă, iar părerile au fost împărţite. Mulţi au fost cei care au regretat faptul că cei doi s-au văzut nevoiţi să renunţe la contul de Instagram Sussex Royal şi să apuce o nouă cale. Iată că nu a trecut mult timp după mutarea lor în SUA şi li s-au aflat planurile: o nouă fundaţie caritabilă, denumită Archewell, ca un tribut adus fiului lor, Archie Mountbatten- Windsor, care tocmai a împlinit 11 luni.

2 profimedia 0473112221 jpg jpeg
Cuvântul Arche i-a inspirat pe cei doi să aleagă atât numele fundaţiei, cât şi pe cel al fiului lor

Noul concept va fi adaptat vremurilor moderne, dorindu-se a fi un mega proiect educaţional multimedia, ce va include lansarea unui site de wellness, cu filme, podcasturi şi audio-books. Cuplul a declarat pentru publicaţia The Telegraph că organizaţia îşi propune „să facă ceva semnificativ, să facă ceva care contează”, adăugând că nu l-au lansat încă din cauza pandemiei. „Obiectivul nostru este să susţinem eforturile de combatere a COVID-19, dar, având în vedere aceste informaţii care au ieşit la iveală (numele noului proiect), ne simţim obligaţi să împărtăşim cum a luat naştere”, au spus Meghan şi Harry pentru publicaţia britanică.

"Înainte de a crea Sussex Royal ne-a venit ideea pentru Arche, cuvântul grecesc folosit pentru „sursă de acţiune. Am corelat această idee cu activitatea noastră caritabilă de la momentul respectiv şi astfel s-a născut şi numele fiului nostru. Archewell este un nume care combină un cuvânt vechi pentru forţă şi acţiune, şi altul care evocă resursele profunde de care toată lumea trebuie să profite. Sperăm să lansăm Archewell la timpul potrivit ”, au explicat cei doi, la două zile după discursul istoric al reginei cu privire la consecinţele f COVID-19.

În martie, ducii s-au mutat în Statele Unite, ţara în care trăiesc în prezent, după ce au petrecut câteva luni în Canada. Harry şi Meghan şi-au luat la revedere de la viaţa lor sub însemnele regale cu următorul mesaj: „Cel mai important lucru în acest moment este sănătatea şi bunăstarea tuturor şi găsirea unor soluţii pentru numeroasele probleme apărute ca urmare a acestei pandemii. Întrucât cu toţii aflăm ce rol putem juca în această schimbare globală, ar trebui să ne concentrăm pe acest nou capitol pentru a înţelege cum putem ajuta. Mulţumim acestei comunităţi pentru sprijin, inspiraţie şi angajament comun pentru binele din lume. Sperăm să vă întâlnim din nou, în curând. Aţi fost grozavi! Până atunci, aveţi grijă unul de celălalt. Harry şi Meghan " .

1 profimedia 0489293621 2 jpg jpeg
Meghan şi Harry au planuri mari în America

Recent, un nou secret a ieşit la iveală, şi anume faptul că fosta actriţă din Suits a văzut o oportunitate în a se asocia cu nume sonore odată cu lansarea fundaţiei Archewell şi reluării vieţii în L.A. Fosta Ducesa de Sussex, în vârstă de 38 de ani, ar fi spus că Angelina Jolie a fost aleasă drept îndrumător care să o ajute să îşi îndeplinească visele la Hollywood. Potrivit presei austriece, Meghan o urmăreşte de ani buni actriţa de 44 de ani, care desfăşoară şi multe activităţi umanitare.

O sursă a declarat pentru publicaţia New Idea: „Este un secret, dar Meghan a visat mereu să fie ca Ange, la fel cum a fost atât de îndrăgostită de prinţesa Diana. Meghan are un deosebit respect pentru Ange şi tot ceea ce a obţinut aceasta atât la nivel personal, cât şi profesional."

Atât Meghan cât şi Angelina s-au angajat în acte de caritate şi muncă în scopuri umanitare şi, de asemenea, împărtăşesc pasiunea pentru bine.

profimedia 0475970074 jpg jpeg
Şi Angelina va începe o nouă viaţă după finalizarea divorţului de Brad Pitt

Sursa a continuat: „Lucrarea Angelinei pentru cauze nobile şi activitatea la ONU vorbeşte de la sine, dar Meghan se minunează de modul în care Angelina a reuşit să echilibreze acest lucru cu o carieră înfloritoare în la Hollywood şi creşterea a şase copii”. Se spune că Angelina şi Meghan s-au întâlnit de câteva ori în trecut şi-şi poartă „respect reciproc”, împărtăşind o „conexiune intelectuală”. Se pare că Angelina este la fel de dornică să se bazeze pe prietenia cu Meghan: "Angie nu e foarte sociabilă şi mereu şi-a dorit pe cineva aproape cu care să împărtăşească pasiunea pentru acte caritabile, dar şi cea pentru cinematografie, iar Meghan reprezintă cea mai bună opţiune de departe."

Cu toate acestea, lansarea la Hollywood ar putea fi îngheţată deocamdată, expertul regal Omid Scobie afirmând că Meghan şi Harry „îşi iau câteva luni de concediu” pentru că „au nevoie de o pauză”. Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg