Cât costă bijuteriile purtate de Meghan în interviul Variety și de unde pot fi procurate

21 octombrie, 2022
Meghan Markle in Variety PNG

Meghan Markle este o apariția momentului în revista Variety, cu interviul mult așteptat.

Ocazie în care Ducesa de Sussex a abordat mai multe subiecte așteptate de toată lumea, cum ar fi impresiile post-înmormântarea regală, relația cu Harry, planurile de viitor și relația cu copiii Archie și Lilibet.

Dincolo de mărturisirile sale mult așteptate, care sunt departe de cele acide făcute cândva în interviul istoric la Oprah, Meghan Markle a fost analizată și din punct de vedere fashion.

Ducesa are un machiaj ușor dramatic, cu ochii foarte accentuați. De asemenea, se evidențiază bijuteriile pe care le poartă, niște piese relativ accesibile.

Meghan Markle este starul celei mai recente coperte Variety. Iar prezența sa este una elegantă și studiată, elegantă, dar tinerească, adică exact cum este ea. Iubită sau contestată, Meghan Markle nu poate fi ignorată. În cel mai recent interviu a vorbit despre evenimentul greu la care ea și Harry au participat în septembrie, înmormântarea Reginei Elisabeta, despre care vorbește frumos și spune că se simte recunoscătoare că a putut cunoaște personal o asemenea personalitate istorică, o adevărată femeie lider, care a influențat puternic perioada în care a domnit.

Meghan Markle a purtat la interviu haine spectaculoase, de firmă, scumpe. În garderoba de shooting s-au aflat haine semnate de greii modei, Carolina Herrera, Jason Wu, Armani și Max Mara. Însă la capitolul bijuterii, în mod surprinzător, au fost niște accesorii accesibile. Urmând conceptul stilistei Rebecca Grice, Meghan Markle a purtat inele Khiry, cercei Mondo Mondo, dar și o pereche de cercei spectaculoși creați de Jennifer Fisher.

Dacă în viața de zi cu zi Meghan Markle adoră să-și poarte bijuteriile Cartier și Birks, cele cu care a fost fotografiată în Variety și le permite orice doamnă cu venituri medii. Ducesa a purtat un inel de aur Khiry Khartoum în valoare de 215 dolari, un altul de la aceeași casă, de 365 de dolari, cercei de aur Mondo Mondo în valoare de 325 de dolari, în timp ce interesantul colier fix de la gât, o adevărată piesă statement semnată Jennifer Fisher poate fi cumpărată cu 350 de dolari.

Foto: Ramona Rosales/Variety.com și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg