Cine a fost bunicul de culoare al lui Meghan? B├óntuia t├órgurile de vechituri cu o ma┼čin─â uzat─â ┼či se ├«nsura la 53 de ani cu o femeie de 29

25 martie, 2021
1 bunic meg jpg jpeg

El este bunicul pe care Meghan Markle l-a adorat. ┼×i cum era de a┼čteptat, acesta face parte din jum─âtatea de culoare a familiei ducesei.

Decedat în 2011, la vârsta de 82 de ani, Alvin Ragland, tatăl mamei sale, Doria, a fost o prezenţă importantă în viaţa lui Meghan Markle de dinainte de Harry.

4 meghan markle si printul harry vor avea o fetita 2 jpg jpeg

Ei bine, dac─â acesta ar mai fi fost ├«n via┼ú─â, cu singuran┼ú─â ar fi fost al doilea membru al familiei lui Meghan invitat la nunta regal─â, acolo unde a afost prezent─â doar mama ducesei. Cine a fost, deci, Alvin? Rezident ├«n Los Angeles, acolo unde a locuit ├«n ultima parte a vie┼úii ├«mpreun─â cu fiica sa, Doria Ragland, Alvin era un v├ónz─âtor ambulant de antichit─â┼úi, care obi┼čnuia s─â conduc─â distan┼úe foarte mari, cu o ma┼čin─â veche plin─â de... vechituri, p├ón─â la cel mai apropiat t├órg de genul acesta. ├Än ciuda ma┼činii sale cu aspect s─âr─âc─âcios, Alvin p─âstra aparen┼úele prin ├«nf─â┼úi┼čarea sa, colegii de tarab─â de la t├órguri aduc├óndu-┼či aminte c─â obi┼čnuia s─â se ├«mbrace foarte bine. 

3 doria ragland spl1697901 003 jpg jpeg
stanga
dreapta
3 doria ragland spl1697901 003 jpg jpeg
4 meghan markle si printul harry vor avea o fetita 2 jpg jpeg
1 bunic meg jpg jpeg

"Alvin era un tip at├ót de simpatic. Ini┼úial, credeam c─â era homeless din cauza ma┼činii, o camionet─â de tip papuc. Era un om umil, sunt ┼čocate c─â are o rud─â regal─â", spune o femeie care l-a cunoscut la un t├órg de vechituri ┼či care-┼či aminte┼čte c─â specialitatea lui era s─â v├ónd─â pantofi second hand de designer.

Primul lui mariaj a fost cel cu Jeanette Johnson, bunica lui Meghan care a murit în anul 2000, la 71 de ani. Cei doi au divorţat înainte să se nască nepoata lor, Meghan. După această căsnicie, Alvin, în vârstă de 53 de ani, s-a recăsătorit cu o femeie de doar 29 de ani, pe numele ei Ava Burrow. Nici acest mariaj, din care a venit pe lume un fiu, Alvin Joffrey Ragland, n-a durat prea mult.

"A alergat dup─â femei toat─â via┼úa lui. ├Äi pl─âceau cele mult mai tinere", ┼či-l aminte┼čte un proprietar de t├órg de vechituri la care acesta ├«┼či expunea marfa. Recente pe Ok! Magazine

charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg