Cu trei ani înainte de a-l întâlni pe Prinţul Harry, Meghan Markle îşi căuta un iubit britanic faimos

21 mai, 2019
1 gettyimages 90964724 jpg jpeg

Pe vremea când era o actriţă mediocră la Hollywood, Ducesa de Sussex i-a spus unei prietene să-i găsească un partener britanic celebru. Trei ani mai târziu, l-a întâlnit pe Prinţul Harry, iar acum sunt căsătoriţi şi au un copil împreună. Pură întâmplare?

Era divorţată de numai trei luni de Trevor Engelson, când Meghan Markle a făcut o călătorie la Londra şi avea planuri mari legate de viitorul ei amoros. De fapt, îşi căuta un partener de viaţă. Şi nu unul oricum, ci britanic şi neapărat faimos!

gettyimages 103651150 jpg jpeg

Fosta actriţă americană a rugat-o pe Lizzie Cundy, prezentatoare TV şi de radio britanică, dar şi vedetă de reality show, să-i găsească “un bărbat britanic faimos”, cu numai trei ani înainte de a-şi începe povestea de dragoste cu Prinţul Harry. Lizzie susţine că s-a apropiat de Meghan (36) după ce s-au întâlnit, prima dată, la un eveniment caritabil în 2013.

Fosta vedetă de reality show a declarat pentru The Sun: “Vorbeam şi noi ca fetele când ea m-a întreabt dacă nu cunosc cumva vreun tip faimos şi pentru ea. <Nu sunt implicată acum în nicio relaţie sentimentală şi îmi plac la nebunie britanicii!>, mi-a spus ea. Iar eu i-am zis că vom ieşi în oraş şi-i vom găsi, cu siguranţă, pe cineva.”

În urma discuţiei lor, Lizzie i-a arătat lui Markle o poză cu fotbalistul Ashley Cole, însă Meghan l-a respins pe loc din cauza reputaţiei lui destul de pătate. După prima ei încercare eşuată de a-i găsi un partener fostei vedete a serialului Suits, prezentatoarea de radio a invitat-o, chiar a doua zi, pe amica ei la Global Gift Gala: “Meghan era atât de relaxată, a savurat o băutură, s-a distrat de minune, era foarte interesată de tot şi punea multe întrebări.”

gettyimages 151313854 jpg jpeg

Vedeta de reality show a declarat că cele două au menţinut legătura şi că a fost absolut uimită când a fost făcută publică vestea că Meghan era iubita Prinţului Harry. “I-am trimis atunci un mesaj - <Uau, am aflat de tine şi de Prinţul Harry!>”, a dezvăluit aceasta. “Iar Meghan mi-a răspuns - <Da, ştiu. Încercăm să avem o relaţie>.”

După asemenea mărturisire, Lizzie susţine că Meghan s-a îndepărtat brusc de ea, cel mai probabil fiind sfătuită să rupă orice contact cu oamenii din presă. Cel puţin asta este teoria vedetei de reality show. Iar Piers Morgan susţine aceeaşi teorie, declarând, la un moment dat, că şi el a fost scos complet din viaţa lui Meghan după ce aceasta a început să aibă legături cu familia regală britanică.

“O cunoşteam deja destul de bine de vreo doi ani, când, într-o seară, s-a urcat între-un taxi şi a mers la o petrecere unde era şi Prinţul Harry. A doua zi a ieşit în oraş cu el, după care a rupt complet legătura cu mine. N-a mai vorbit niciodată cu mine.”

gettyimages 90964748 jpg jpeg

Era iunie 2016 când Meghan şi-a început idila cu Prinţul Harry, pe care l-a cunoscut, se pare, în cadrul unei întâlniri pe nevăzute, aranjate de un prieten comun.

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018, în Capela St. George, de pe proprietatea Castelului Windsor. Pe 6 mai 2019, Ducii de Sussex au devenit părinţii simpaticului Archie Mountbatten-Windsor, care este al şaptelea în linia succesorală la pronul britanic.

Putem spune, aşadar, că, premeditate sau nu, lucrurile s-au aşezat perfect pentru fosta actriţă americană şi că viitorul ei, în cadrul familiei regale britanice, este mai mult decât mulţumitor.

1 gettyimages 960100390 jpg jpeg

Foto - Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg