Dezv─âluire: povestea de dragoste a lui Meghan ┼či a lui Harry a ├«nceput dup─â ce actri┼úa a dat follow unui cont bizar de Instagram

26 august, 2021
4 meghan si harry profimedia 0614534105 jpg jpeg

Instagramul aduce oamenii împreună.

┼×i de foarte multe ori pe aceast─â platform─â debuteaz─â chiar ┼či pove┼čti celebre de dragoste. A fost cazul Ducilor de Sussex, care ┼či-au ├«ncruci┼čat destinele pe aceast─â platform─â, dup─â ce Meghan a ├«nceput s─â urm─âreasc─â un cont cu un nume cel pu┼úin ciudat. Conform biografiei neautorizate Finding Freedom, acest cont bizar ├«i apar┼úinea chiar Prin┼úului Harry, care folosea Instagramul, dar neoficial, cu pseudonimul SpikeyMau5.

F─âr─â o fotografie tipic─â de profil, nimeni n-ar fi b─âgat ├«n seam─â acest cont privat, care-i apar┼úinea, ├«ns─â, chiar lui Harry. Autorii biografiei men┼úionate mai sus sus┼úin c─â prin┼úul a ales acest nume neobi┼čnuit pentru contul lui ascuns deoarece era un mare fan al muzicii house ┼či a creat pseudonimul folosind o parte din numele unuia dintre DJ-ii s─âi prefera┼úi, DeadMau5.

stanga
dreapta
3 meghan markle gettyimages 533151034 jpg jpeg
1 meghan harry jpg jpeg
4 meghan si harry profimedia 0614534105 jpg jpeg

C├ót despre Spikey sau Spike, acesta era un nume de cod folosit ├«n ceea ce-l prive┼čte pe prin┼ú, ├«n special de c─âtre ofi┼úerii Scotland Yard. ├Änainte ca o prieten─â comun─â s─â-i aduc─â ├«mpreun─â fa┼ú─â ├«n fa┼ú─â, cei doi s-au verificat pe Instagram, ├«ncep├ónd s─â se urm─âreasc─â reciproc. Iar dup─â prima lor ├«nt├ólnire ├«n Londra, Meghan a postat pe fostul ei cont public de Instagram o poz─â cu o bomboan─â ├«n form─â de inim─â ┼či inscrip┼úionat─â cu ├«ndemnul Kiss Me, al─âturi de mesajul #Lovehearts in London.

Mulţi n-au înţeles atunci despre ce este vorba, dar pentru Harry mesajul a fost cât se poate de clar...Recente pe Ok! Magazine

charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg