Dezvăluiri-bombă ale lui Meghan Markle, în interviul cu Oprah: S-a gândit la sinucidere, Kate Middleton a făcut-o să plângă, iar Archie n-a primit titlul de prinţ din cauză că este de rasă mixtă

8 martie, 2021
1 meghan 1 jpg jpeg

Dezvăluire după dezvăluire, ieri seară, în interviul acordat lui Oprah de către Ducii de Sussex.

Unul dintre multele subiecte aduse în discuţie în timpul mult aşteptatului interviu a fost mult trâmbiţatul conflict dintre Meghan şi cumnata sa, Kate Middleton. Conform speculaţiilor apărute în presă, Meghan ar fi făcut-o pe Kate Middleton să plângă înainte de nunta sa cu Harry, în 2018, iar americanca a declarat, acum, că s-a întâmplat exact contrariul. Soţia Prinţului William a făcut-o pe ea să plângă.

1 meghan markle mama de fetita 2 jpg jpeg

"Era în săptămâna nunţii. S-a supărat din cauza a ceva, dar şi-a asumat acest lucru şi şi-a cerut, apoi, scuze. Mi-a trimis flori şi un bileţel în care a scris că-i pare rău. Cu câteva zile înainte de nuntă, era nemulţumită în legătură cu rochiile fetiţelor care aruncau florile înaintea mirilor. Mi-a rănit sentimentele şi m-a făcut să plâng. În contextul a tot ceea ce s-a întâmplat înainte de nunta mea, nu avea sens să nu faci ceea ce făcea toată lumea, adică să mă sprijini, ştiind şi ceea ce se întâmplase cu tatăl meu. Nu a avut loc o ceartă şi nu cred că este corect să intru în detalii, mai ales că ea şi-a cerut scuze", povesteşte Meghan.

O altă dezvăluire grea din cadrul mult aşteptatului interviu este făcută tot de Meghan: ducesa a început să se gândească la sinucidere pe când era însărcinată în cinci luni cu primul ei copil, Archie. Meghan susţine că i-a mărturisit şi lui Harry că nu vrea să mai trăiască şi că simte că aşa este mai bine pentru toţi. 

"Nu mai voiam să trăiesc, iar acest gând revenea înfricoşător de constant. I-am spus lui Harry că am nevoie să plec undeva, am nevoie de ajutor. I-am spus că nu m-am mai simţit niciodată aşa şi că simt nevoia să plec. Mi s-a spus că nu pot face asta, că n-ar fi bine pentru instituţia monarhiei." Meghan a mai adăugat că Harry i-a salvat viaţa acceptând, într-un final, să se mute cu ea în Los Angeles.

4 meghan 5 jpg jpeg

Apoi, fosta actriţă americană a mai dezvăluit că o rudă regală a lui Harry, pe care nu a numit-o, l-a întrebat pe prinţ cât de... colorat crede că va fi copilul lui şi al lui Meghan, aceasta spunând că un moştenitor de rasă mixtă era privit ca o problemă pentru familia regală britanică. Meghan a mai spus că acesta ar putea fi motivul pentru care lui Archie nu i-a fost acordat titlul de prinţ, deşi nu i s-a spus niciodată acest lucru în faţă. Întrebat, la rândul lui, de Oprah dacă este adevărat ce pretinde soţia lui, Prinţul Harry a răspuns că nu se simte confortabil să discute acest subiect. 



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
Bradfield, Berkshire, Casa in care a copilarit Kate Middleton   Profimedia, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Cina la care au participat Prințul Harry și Meghan Markle Foto Instagram (2) jpg
Kate, William, Charles și Camilla la recepția diplomatică, Profimedia jpg
Regina Margrethe a II a la Chateau de Cayx 5   Casa Regala jpg
Prințul Edward, Duce de Edinburgh, GettyImages (4) jpg
Nicolae al României și familia (1) jpg
charlene monaco beatrice borromeo profimedia 0864842794 jpg
Regina Letizia a Spaniei alături de Regina Rania a Iordaniei, Profimedia (6) jpg
Carole Michael Pippa James Middleton GettyImages 1144555676 jpg
Charles Spencer   captura de ecran png