Dezvăluiri-bombă ale lui Meghan Markle, în interviul cu Oprah: S-a gândit la sinucidere, Kate Middleton a făcut-o să plângă, iar Archie n-a primit titlul de prinţ din cauză că este de rasă mixtă

8 martie, 2021
1 meghan 1 jpg jpeg

Dezvăluire după dezvăluire, ieri seară, în interviul acordat lui Oprah de către Ducii de Sussex.

Unul dintre multele subiecte aduse în discuţie în timpul mult aşteptatului interviu a fost mult trâmbiţatul conflict dintre Meghan şi cumnata sa, Kate Middleton. Conform speculaţiilor apărute în presă, Meghan ar fi făcut-o pe Kate Middleton să plângă înainte de nunta sa cu Harry, în 2018, iar americanca a declarat, acum, că s-a întâmplat exact contrariul. Soţia Prinţului William a făcut-o pe ea să plângă.

1 meghan markle mama de fetita 2 jpg jpeg

"Era în săptămâna nunţii. S-a supărat din cauza a ceva, dar şi-a asumat acest lucru şi şi-a cerut, apoi, scuze. Mi-a trimis flori şi un bileţel în care a scris că-i pare rău. Cu câteva zile înainte de nuntă, era nemulţumită în legătură cu rochiile fetiţelor care aruncau florile înaintea mirilor. Mi-a rănit sentimentele şi m-a făcut să plâng. În contextul a tot ceea ce s-a întâmplat înainte de nunta mea, nu avea sens să nu faci ceea ce făcea toată lumea, adică să mă sprijini, ştiind şi ceea ce se întâmplase cu tatăl meu. Nu a avut loc o ceartă şi nu cred că este corect să intru în detalii, mai ales că ea şi-a cerut scuze", povesteşte Meghan.

stanga
dreapta
1 meghan markle mama de fetita 2 jpg jpeg
1 meghan 1 jpg jpeg
4 meghan 5 jpg jpeg

O altă dezvăluire grea din cadrul mult aşteptatului interviu este făcută tot de Meghan: ducesa a început să se gândească la sinucidere pe când era însărcinată în cinci luni cu primul ei copil, Archie. Meghan susţine că i-a mărturisit şi lui Harry că nu vrea să mai trăiască şi că simte că aşa este mai bine pentru toţi. 

"Nu mai voiam să trăiesc, iar acest gând revenea înfricoşător de constant. I-am spus lui Harry că am nevoie să plec undeva, am nevoie de ajutor. I-am spus că nu m-am mai simţit niciodată aşa şi că simt nevoia să plec. Mi s-a spus că nu pot face asta, că n-ar fi bine pentru instituţia monarhiei." Meghan a mai adăugat că Harry i-a salvat viaţa acceptând, într-un final, să se mute cu ea în Los Angeles.

4 meghan 5 jpg jpeg

Apoi, fosta actriţă americană a mai dezvăluit că o rudă regală a lui Harry, pe care nu a numit-o, l-a întrebat pe prinţ cât de... colorat crede că va fi copilul lui şi al lui Meghan, aceasta spunând că un moştenitor de rasă mixtă era privit ca o problemă pentru familia regală britanică. Meghan a mai spus că acesta ar putea fi motivul pentru care lui Archie nu i-a fost acordat titlul de prinţ, deşi nu i s-a spus niciodată acest lucru în faţă. Întrebat, la rândul lui, de Oprah dacă este adevărat ce pretinde soţia lui, Prinţul Harry a răspuns că nu se simte confortabil să discute acest subiect. Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg