Dezvăluiri incredibile despre Meghan Markle: a fost părăsită de iubit pentru un bărbat! Cei doi au făcut sex imediat după despărţire

7 martie, 2019
1 meghan markle jpg jpeg

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, fiind, de asemenea şi un personaj foarte mediatizat, în special datorită serialului „Suits“ şi a căsătoriei cu Prinţul Harry, însă Meghan Markle nu a avut mereu o viaţă tocmai roz.

Spre exemplu, în anul 2010, pe când era la începutul carierei, Meghan Markle scria articole pe blogul „The Working Actress“, iar unele dezvăluiri sunt de-a dreptul şocante. Din câte se pare, cea care acum este Ducesă de Sussex a fost părăsită în trecut de iubit pentru că el îşi dorea să fie în braţele... altui bărbat!

„Ştii că industria asta e nebună când afli că, după despărţire, iubitul tău, un actor în devenire, a făcut sex cu agentul tău. Iar agentul tău e un bărbat. Superb! Şi da, asta chiar s-a întâmplat“, scria Meghan Markle în urmă cu mai mulţi ani pe blog.

meghan iubit jpg jpeg

Mai mult decât atât, soţia Prinţului Harry a mai dezvăluit că idolul ei era Donald Sutherland, care în vara acestui an va împlini 84 de ani, şi că, înainte de a-l întâlni prima oară, femeia care se ocupa de părul ei i-a spus că se va îndrăgosti iremediabil de actor.Recente pe Ok! Magazine

regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg