Ducii de Sussex au vizitat un loc în care obişnuiau să se ascundă de presă. Cum s-a îmbrăcat Meghan cu această ocazie?

13 februarie, 2019
2 meghan markle gettyimages 1129190820 jpg jpeg

Ieri seară, Meghan Markle şi-a acompaniat soţul într-o apariţie publică, prima de acest fel după ce tatăl ei a dat publicităţii scrisoarea în care aceasta îl ruga să-i respecte dreptul la o viaţă privată şi fericită cu Harry.

image

Ducii de Sussex au vizitat Muzeul Naţional de Istorie, locul în care obişnuiau să se întâlnească la începuturile relaţiei lor, când încercau să se ascundă de presă. De data aceasta, însă, au făcut-o în calitate oficială de reprezentanţi ai monarhiei britanice.

Cei doi au participat la gala The Wilder Earth, organizată pentru a marca cea de-a 210 aniversare a lui Charles Darwin. Cu această ocazie, Meghan a îmbrăcat un outfit all-white, compus dintr-o rochie mulată, pe gât, un trench pe care l-a mai purtat şi cu alte ocazii şi un clutch & pantofi stilettos olive, cu care am văzut-o şi la creştinarea Prinţului Louis.

image

Rochia era semnată de Calvin Klein, iar trench-ul de Wakeley. Însărcinată n şapte luni, Ducesa a strălucit în acest outfit deschis la culoare. La fel de elegant a fost şi soţul ei, Prinţul Harry, care a îmbrăcat un costum blue navy. De alfel, am sesizat o schimbare stilistică şi-n garderoba sa, de când s-a căsătorit cu Meghan. Harry poartă acum haine mult mai cambrate şi mai sofisticate.Recente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg