Ducii de Sussex, toxici ┼či cruzi cu angaja┼úii lor? R─âfuielile porneau de la lucruri m─ârunte, precum dorin┼úa lui Meghan de a p─âstra rochiile de designer primite cadou

5 martie, 2021
1 meghan harry jpg jpeg

R─âzboiul dintre Casa regal─â britanic─â ┼či Meghan Markle a ├«nceput ┼či promite s─â fie unul de lung─â durat─â.

├Änainte ca interviul acordat de aceasta ┼či de Prin┼úul Harry lui Oprah s─â fie difuzat, pe 7 martie, Palatul Buckingham a ie┼čit la contraofensiv─â. Nu direct, ci prin intermediul unor fo┼čti angaja┼úi ai Ducesei de Sussex, din perioada ├«n care aceasta tr─âia ┼či locuia la Palatul Kensington, ├«n 2018, care o acuz─â pe Meghan de comportament umilitor ┼či h─âr┼úuire emo┼úional─â, din postura ei de ┼čef. 

Este vorba de doi asisten┼úi personali ai ducesei ┼či o alt─â angajat─â, acuza┼úiile fiind f─âcute zilele trecute ├«n ziarul The Times, iar ├«n urma lor, casa regal─â a promis c─â va face o anchet─â intern─â pentru a descoperi adev─ârul. ├Än ceea ce o prive┼čte pe Meghan, avoca┼úii acesteia au declarat c─â informa┼úiile sunt c├ót se poate de false ┼či c─â vor s─â distrag─â aten┼úia de la momentul mult comentatului interviu acordat lui Oprah Winfrey.

2 40028842 9323959 image a 10 1614841239922 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 40028842 9323959 image a 10 1614841239922 jpg jpeg
4 profimedia 0504930923 jpg jpeg
1 meghan harry jpg jpeg

Surse apropiate cazului sus┼úin c─â ne├«n┼úelegerile dintre ┼čefa Meghan ┼či angaja┼úii ei de la palat porneau de la lucruri oarecum nesemnificative, precum dorin┼úa ei de a p─âstra ┼úinutele scumpe de designer ┼či bijuteriile care i se trimiteau cadou, la palat. Era vorba despre cutii ├«ntregi cu rochii ┼či accesorii de tot felul, primite ├«nc─â de c├ónd aceasta s-a mutat la Kensington, ├«n calitate de iubit─â a Prin┼úului Harry. Sursele citate de publica┼úia The Sun sus┼úin c─â a avut loc un adev─ârat scandal ├«ntre fosta actri┼ú─â ┼či stafful de la palat, atunci c├ónd i s-a spus c─â p─âstrarea acestor cadouri scumpe ar fi o grav─â ├«nc─âlcare a protocolului regal.

4 profimedia 0504930923 jpg jpeg

Ducesa despre care se ┼čtie foarte bine c─â iube┼čte hainele de designer a avut mari probleme ├«n a ├«n┼úelege c─â un membru al familiei regale nu se comport─â ca un actor de la Hollywood ┼či nu d─â bine s─â p─âstreze toate aceste ┼úinute primite pe gratis. 

C├ót despre casa regal─â, aceasta a declarat c├ót se poate de clar c─â toate aceste acuza┼úii aduse lui Meghan ┼či lui Harry n-au pornit de la ei ┼či c─â le aud, la r├óndul lor, pentru prima oar─â. Cel pu┼úin zece fo┼čti ┼či actuali angaja┼úi ai Palatului Kensington sunt dispu┼či s─â depun─â m─ârturie ├«n ancheta intern─â lansat─â de casa regal─â pentru a clarfica acuza┼úiile de bullying aduse Ducilor de Sussex. Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg