FOTO Meghan şi Harry se pregătesc de venirea copilului lor pe lume. Cum au fost surprinşi?

2 aprilie, 2019
1 meghan markle png png

Ducii de Sussex numără pe degete zilele până când primul lor bebeluş va veni pe lume. Iar ieri, fanii lor au avut surpriza de a-i găsi... la shopping, pregătindu-se pentru #babySussex.

Deşi în aceste ultime săptămâni de sarcină Meghan nu va mai lua parte la evenimente oficiale, Ducesa nu va petrece tot timpul închisă între pereţii poleiţi ai palatului, ci îşi va desfăşura activităţile într-un cadru mai ferit de ochii lumii. Aşa se explică cum fanii regali au surprins-o pe viitoarea mămică la cumpărături.

Meghan era însoţită de Harry într-un magazin la doar 10 minute distanţă de apartamentul lor din Kensington. Cei doi, pesemne, căutau tot feluri de produse de cosmetice organice, menite s-o ajute pe viitoarea mămică, dar şi pe bebeluşul lor. Potrivit celor care se aflau în magazin, Meghan căuta antiinflamatoare şi alte astfel de produse.

6 meghan markle2 png png

Un alt amănunt scos la iveală de către fanii lor a fost faptul că Meghan purta un t-shirt obişnuit, skinny jeans, şi jacheta soţului ei, Prinţul Harry. Nemachiată şi fără bijuterii, Ducesa de Sussex a încercat să treacă neobservată alături de Harry. Din păcate pentru ei, la momentul actual, sunt, poate, chipurile cele mai cunoscute din regat... să treacă neobservaţi e absolut imposibil!Recente pe Ok! Magazine

meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg