Gata, e oficial! Meghan şi Harry merg pe drumuri separate faţă de Kate şi William. Au aprobarea Reginei

15 martie, 2019
1 profimedia 0418817115 jpg jpeg

La puţin timp de la nunta lor, Harry şi Meghan şi-au arătat interesul de a-şi forma propria admnistraţie, distanţându-se, astfel, de Kate şi William.

Ei bine, acum, cu aprobarea suveranei, Ducii de Sussex vor avea propria administraţie, diferită de cea pe care o au împreună cu Ducii de Cambridge. Aşadar, Meghan şi Harry vor avea propriul birou, în cadrul Palatului Buckingham, dar şi proprii angajaţi, selectaţi după criterii ştiute numai de cei doi. ”Regina a fost de acord să se creeze o nouă administraţie pentru Ducele şi Ducesa de Sussex, după nunta lor din luna mai, anul trecut”, se anunţa printr-un comunicat oficial.

Momentan, s-a anunţat că Harry şi Meghan au angajat-o pe Sara Latham, un guru în PR, pe postul de şef al departamentului de comunicare. Aceasta a lucrat anterior pentru Bill şi Hilary Clinton. Totuşi, ea va intra în funcţie deplină odată cu crearea oficială a adminstraţiei Ducele şi Ducesa de Sussex, care se preconizează a avea loc după naşterea bebeluşului regal.

Însă, e bine de ştiut că Ducii de Sussex vor mai face front comun cu Ducii de Cambridge, căci vor face parte în continuare din „The Royal Foundation”, fundaţia caritabilă iniţială a celor patru. Însă, ne aşteptam că cele mai multe patronaje, deţinute de Ducii de Sussex, să fie rulate prin noua administraţie.

Îşi împart angajaţii

Şeful departamentului de comunicare a fundaţiei comune va rămâne cu Ducii de Cambridge, însă va fi promovat pe funcţia de ”senior adviser”. În timp ce Christian Jones va servi drept secretar privat pentru William şi Kate. Deciziile acestea au venit în urma unor presupuse neînţelegeri între Meghan Markle şi angajaţii fundaţiei regale, aleşi de Kate, William şi Harry.Recente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg