Gustul amar cu care Harry și Meghan au rămas după Jubileu. De ce propriul său frate nu și-a dorit s-o cunoască pe Lilibet

10 iunie, 2022
FotoJetSussex1 jpg

E ”fata lui tata”, fără niciun dubiu. Cu părul roșcat și atitudinea ștrengară, micuța de doar un an stârnește deja controverse.

Potrivit surselor oficiale, Prințul William și Kate Middleton nu au făcut nicun efort de a o cunoaște pe cea mai mică din familia Ducilor de Sussex.

ducii de Cambridge

Lilibet s-a aflat cu ocazia Jubileului de Platină pentru prima oară pe tărâm britanic și având în vedere că sâmbătă micuța a împlinit 1 an, cine și-a dorit să o vadă a făcut-o.

Regina Elisabeta Jubileu Getty jpg

Însă în miezul evenimentelor publice, Ducii de Cambridge au cea mai bună scuză: au fost ocupați. Expertul regal Christopher Andersen a vorbit la Us Weekly despre cum s-a văzut marea reîntâlnire de familie. Potrivit acestuia, ”William și Kate nu au făcut niciun efort pentru copii să se întâlnească.” Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte nu și-au cunoscut micuța verișoară, adorabila gogoșică Lilibet Diana, care este leită Prințul Harry.

printul harry si meghan markle
lilibet5 jpg

Asemănarea vine ca o răzbunare a destinului, după ce casa regală britanică ar fi comentat la începutul relației Ducilor de Sussex tenul închis la culoare al lui Meghan. Ducesa a vorbit pe larg în celebrul și controversatul interviu la Oprah despre cât de tare i-a durut ”când un important membru al familiei” se întreba ”oare ce culoare de piele va avea Archie”.

harry meg archie si lilibet (1) jpg

Ei bine, copiii Sussex au moștenit din plin trăsăturile familiei regale, iar Lilibet este o mini Harry. Totuși tensiunea dintre frați nu pare aplanată nici pe departe, iar purtarea rece a Ducilor de Cambridge vine să întărească speculațiile.

Orgolioși, Ducii de Sussex au plecat fulgerător din Regat, chiar în ultima zi a Jubileului, fără a mai aștepta Festivalul de final.

Christopher Andersen a mai spus în emisiune că ”tensiune dintre frați e tot acolo” și e de părere că cei doi frați, fiii Prințesei Diana, nici nu au vorbit între ei.

William şi Harry

Însă Prințul William și Kate Middleton sunt perfect scuzați, căci au avut planificată o vizită oficială în Țara Galilor, tot cu ocazia Jubileului, chiar în ziua în care Lilibet era sărbătorită la Frogmore Cottage din Windsor, locația în care au locuit ducii pe perioada vizitei.

Partea bună este că Regina Elisabeta a II-a a reușit să-și cunoască, în sfârșit, tiza. De asemenea, a fost un minunat prilej pentru străbunică să se revadă și cu Archie, în vârstă de 3 ani. Copiii au venit pentru prima dată în Anglia după ce familia s-a mutat de tot în America, în 2020.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg