Retrogradarea Ducilor de Sussex! Încă o palmă de la Casa Regală încasată de Harry și Meg

28 septembrie, 2022
Meghan și Harry (5) jpg

Încă o palmă usturătoare pe obrajii lui Harry și Meghan! Casa Regală i-a plasat în coada clasamentului pe site-ul oficial.

Este clar, la doar o săptămână de când au condus-o pe Regina Elisabeta a II-a pe ultimul drum, Ducii de Sussex pătimesc și lucrurile nu par să se amelioreze, ba dimpotrivă!

Măsura luată de Palat este uluitoare. Prințul Harry și Meghan Markle au ajuns, oficial, la coada clasamentului pe site-ul oficial regal.

prince harry meghan pe site jpg

Ce mesaj mai clar de atât puteau primi? Semn că trebuie să înțeleagă, de acum se vor vedea consecințele abandonului lor. Iar zvonurile se adeveresc, bunica cea bună, regretata Regină Elisabeta, i-a ținut partea cât a putut lui Harry. Acum nu mai este nimeni de partea lor, în ciuda faptului că Ducii au petrecut cel mai mult timp cu familia regală de când au părăsit-o oficial, de când s-au retras de la îndatoririle regale și au plecat spre o viață tihnită în California în 2020.

Prințului Harry nu i s-a permis nici să îmbrace mult iubita sa uniformă la funeraliile regale. A existat o concesie totuși, în timpul priveghiului. Atunci a putut să poarte uniforma, însă cu o ajustare importantă: fără ințialele regale ER, (Elizabeth Regina). Lucrurile acestea l-au afectat teribil pe fiul cel mic al noului rege, care parcă vrea să-i dea o lecție de neuitat.

Meg și Harry au fost plasați la funeralii pe al doilea rând, nu în primul, cu restul regalilor.

Deși au petrecut 11 zile în Anglia lângă familie, relațiile nu par deloc să se fi îmbunătățit. Experta regală Katie Nicholl e de părere că nici măcar mult mediatizata ieșire în public împreună cu Prințul și Prințesa de Wales nu a dus la vreo împăcare. Iată ce spune specialista: ”William poate fi foarte încăpățânat și e în stare să țină supărare mult timp. Harry e mânat de emoții, se aprinde repede, e pasional. Există multe tensiuni între ei, dar și furie. Nu au reușit să ajungă la un numitor comun.”

Acum, imaginile Ducilor de Sussex au fost și ele mutate. Au pierdut locurile fruntașe și au fost mutați la coada clasamentului, lângă Ducele de Kent și Ducele de York.

Mesajul pare a fi mai mult decât clar, iar cei doi primesc astfel un răspuns tranșant. Vor exista consecințe, răspuns la acțiunile inițiate de ei. Iar mult sperata împăcare pare acum mai departe ca niciodată.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg