Harry și Meghan s-au grăbit să plece cât mai repede din Marea Britanie! Ducii de Sussex au părăsit Regatul Unit val-vârtej

6 iunie, 2022
Meg și Harry plecare jpg

Fac ei ce fac și reușesc să contrarieze. Să fi fost Ducii de Sussex atât de ocupați, încât nu au mai putut aștepta finalul Jubileului de Platină?

Se pare că da. Britanicii în marea lor majoritate i-au primit călduros, deși ei sunt cei care au declanșat celebra operațiune Megxit și au renunțat din 2020 la toate îndatoririle regale. Cu toate acestea, Ducii de Sussex au părăsit Marea Britanie val-vârtej. Nici măcar nu au prins scena în care Maiestatea Sa a ieșit încă o dată la balcon duminică seara, într-o apariție surpriză.

Meg și Harry plecare (6) jpg

În mode cert, orice reuniune a întregii familii nu este una de drag, ci de etichetă. Căci plecarea lor precipitată indică acest lucru. Cu toate acestea, un eveniment notabil a avut loc, o întâlnire mult așteptată a Reginei cu micuța Lilibet, strănepoata care îi poartă numele de alint. Mai mult, micuța chiar și-a serbat primul an de viață împreună cu Regina Elisabeta a II-a.

Potrivit Daily Mail, Ducii de Sussex au ajuns înpoi în Santa Barbara, la căminul lor american din California cu o oră înainte de Marele Bal prilejuit de Jubileu. Mai mult, suverana a apărut încă o dată la balconul de la Buckingham Palace.

profimedia 0697282887 jpg

Harry și Meghan au participat la slujba de Ziua Recunoștinței, dar au fost absenți la multe dintre evenimentele cheie ale Jubileului. Copiii lor, Lilibet și Archie nu au fost văzuți public deloc, însă la aterizarea în America au fost observate lucrurile de copii când au fost descărcate din avionul lor privat.

Conform surselor, Ducii de Sussex și copiii au decolat de pe aeroportul Farnborough ieri, în jurul orei 1.30 PM. În centrul Londrei, marele bal a început la o oră după plecarea lor.

Această petrecere a încheiat festivitățile ample dedicate Jubileului de Platină, moment istoric ce marchează domnia de 70 de ani a longevivei Regine Elisabeta a II-a.

Ieri, în jurul prânzului, Ducii de Sussex au părăsit Frogmore Cottage din Windsor, locația în care au stat în aceste zile și s-au grăbit să ajungă la reședința actuală din America, la Montecito.

După plecarea lor, aproximativ 18 milioane de persoane s-au distrat ieri pe străzile din Londra, iar la festivități Ducii de Cambridge nu au lipsit.

Meghan și Harry au fost văzuți ultima dată în Marea Britanie la slujba de Ziua Recunoștinței de la Catedrala St. Paul, unde au fost atât aclamați, cât și huiduiți, la venire și la plecare.

Ducii au ajuns în California în jurul orei 6 PM, duminică. Plecarea intempestivă sigur nu poate sugera vreo revenire definitivă în Marea Britanie a celor doi, chiar dacă mulți și-ar dori asta.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg