Harry și Meghan s-au grăbit să plece cât mai repede din Marea Britanie! Ducii de Sussex au părăsit Regatul Unit val-vârtej

6 iunie, 2022
Meg și Harry plecare jpg

Fac ei ce fac ╚Öi reu╚Öesc s─â contrarieze. S─â fi fost Ducii de Sussex at├ót de ocupa╚Ťi, ├«nc├ót nu au mai putut a╚Ötepta finalul Jubileului de Platin─â?

Se pare c─â da. Britanicii ├«n marea lor majoritate i-au primit c─âlduros, de╚Öi ei sunt cei care au declan╚Öat celebra opera╚Ťiune Megxit ╚Öi au renun╚Ťat din 2020 la toate ├«ndatoririle regale. Cu toate acestea, Ducii de Sussex au p─âr─âsit Marea Britanie val-v├órtej. Nici m─âcar nu au prins scena ├«n care Maiestatea Sa a ie╚Öit ├«nc─â o dat─â la balcon duminic─â seara, ├«ntr-o apari╚Ťie surpriz─â.

Meg și Harry plecare (6) jpg

├Än mode cert, orice reuniune a ├«ntregii familii nu este una de drag, ci de etichet─â. C─âci plecarea lor precipitat─â indic─â acest lucru. Cu toate acestea, un eveniment notabil a avut loc, o ├«nt├ólnire mult a╚Öteptat─â a Reginei cu micu╚Ťa Lilibet, str─ânepoata care ├«i poart─â numele de alint. Mai mult, micu╚Ťa chiar ╚Öi-a serbat primul an de via╚Ť─â ├«mpreun─â cu Regina Elisabeta a II-a.

stanga
dreapta
Meg și Harry plecare (7) jpg
Meg și Harry plecare (5) jpg
Meg și Harry plecare (4) jpg
Meg și Harry plecare (3) jpg
Meg și Harry plecare jpg
Meg și Harry plecare (2) jpg
Meg și Harry plecare (8) jpg

Potrivit Daily Mail, Ducii de Sussex au ajuns înpoi în Santa Barbara, la căminul lor american din California cu o oră înainte de Marele Bal prilejuit de Jubileu. Mai mult, suverana a apărut încă o dată la balconul de la Buckingham Palace.

profimedia 0697282887 jpg

Harry ╚Öi Meghan au participat la slujba de Ziua Recuno╚Ötin╚Ťei, dar au fost absen╚Ťi la multe dintre evenimentele cheie ale Jubileului. Copiii lor, Lilibet ╚Öi Archie nu au fost v─âzu╚Ťi public deloc, ├«ns─â la aterizarea ├«n America au fost observate lucrurile de copii c├ónd au fost desc─ârcate din avionul lor privat.

stanga
dreapta
profimedia 0697282281 jpg
profimedia 0697282106 jpg
profimedia 0697303973 jpg
profimedia 0697282307 jpg

Conform surselor, Ducii de Sussex și copiii au decolat de pe aeroportul Farnborough ieri, în jurul orei 1.30 PM. În centrul Londrei, marele bal a început la o oră după plecarea lor.

Aceast─â petrecere a ├«ncheiat festivit─â╚Ťile ample dedicate Jubileului de Platin─â, moment istoric ce marcheaz─â domnia de 70 de ani a longevivei Regine Elisabeta a II-a.

Ieri, ├«n jurul pr├ónzului, Ducii de Sussex au p─âr─âsit Frogmore Cottage din Windsor, loca╚Ťia ├«n care au stat ├«n aceste zile ╚Öi s-au gr─âbit s─â ajung─â la re╚Öedin╚Ťa actual─â din America, la Montecito.

Dup─â plecarea lor, aproximativ 18 milioane de persoane s-au distrat ieri pe str─âzile din Londra, iar la festivit─â╚Ťi Ducii de Cambridge nu au lipsit.

Meghan ╚Öi Harry au fost v─âzu╚Ťi ultima dat─â ├«n Marea Britanie la slujba de Ziua Recuno╚Ötin╚Ťei de la Catedrala St. Paul, unde au fost at├ót aclama╚Ťi, c├ót ╚Öi huidui╚Ťi, la venire ╚Öi la plecare.

Ducii au ajuns ├«n California ├«n jurul orei 6 PM, duminic─â. Plecarea intempestiv─â sigur nu poate sugera vreo revenire definitiv─â ├«n Marea Britanie a celor doi, chiar dac─â mul╚Ťi ╚Öi-ar dori asta.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg
FotoJet (28) jpg
Prin╚Ťesa Diana cu Harry ╚Öi Will (4) jpg
letizia leonor profimedia 0702872001 jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prin╚Ťul William ╚Öi Prin╚Ťul George jpg