Iată dovada că Meghan Markle şi-a găsit Prinţul Fermecător!

2 octombrie, 2018
1 gettyimages 1026695826 jpg jpeg

Se vede cu ochiul liber cât de mult o iubeşte Prinţul Harry pe soţia sa! Fie că se află amândoi într-o vizită oficială sau îşi petrec timpul în sânul familiei, Harry este cât se poate de atent cu partenera lui, se laudă cu ea şi îi adresează mici gesturi tandre chiar şi în public.

Lăsăm deoparte faptul că este un prinţ adevărat, că locuieşte într-un palat şi că este inclus în linia succesorală la tron. Este al şaselea la rând, dar totuşi există o şansă, oricât de mică, să devină, într-o bună zi, rege. Pe lângă aceste atuuri la care visează cu ochii deschişi toate domnişoarele din lume, Harry are şi o avere considerabilă şi profită, datorită statutului său, de numeroase privilegii.

                                       

Dar nu numai statutul Prinţului Harry este demn de admiraţie, ci şi caracterul său. Şi faptul că este îndrăgostit până peste cap de soţia sa. Nu trebuie să spună asta, în gura mare, la fiecare ieşire a sa în spaţiul public, ci sunt de-ajuns imaginile cu el şi Meghan, la evenimente oficiale sau în cadrul familiei regale britanice, ca să ne dăm seama că Harry este topit după partenera sa, iar ea este, drept urmare, una dintre cele mai norocoase femei din lume.

Mai ţineţi minte când şi-a susţinut Meghan primul ei discurs regal? O zi plină de emoţii pentru fosta actriţă hollywoodiană! Însă cu siguranţă că n-avea de ce să-şi facă prea multe griji, având în vedere că Markle îi avea alături de soţul ei atât de experimentat în această privinţă. De fapt, Harry a sorbit-o din priviri pe Meghan pe întreaga durată a discursului ei, plesnind de mândrie, acest lucru fiind vizibil cu ochiul liber.

Apoi ne putem aminti fiecare angajamant regal al frumosului şi faimosului cuplu, pentru că nu cred că există eveniment la care să se fi prezentat împreună şi în timpul căruia să nu fie aproape palpabile grija unuia pentru altul, atenţia pe care Harry i-o acordă soţiei sale şi micile gesturi de afecţiune pe care el le are pentru ea.

La primul eveniment regal găzduit de Meghan, Harry i-a aranjat, la un moment dat, drăgăstos părul bătut de vânt, de cele mai multe ori o ţine de mână pe soţia sa şi chiar o sărută din când în când, în văzul tuturor. Mai mult, camerele de filmat au surprins adesea cum prinţul o mângâie pe Ducesa de Sussex pe spate în timpul unor discuţii cu terţi sau îi adresează priviri complice, pline de înţelegere, sau vorbe cât se poate de flatante.

Chiar la nunta lor, atunci când cei doi miri s-au întâlnit la altar, a fost un moment emoţionant între ei doi. El i-a spus la ureche miresei lui că arăta minunat şi că este un bărbat norocos, conform spuselor experţilor care citesc pe buze. În plus, în timpul ceremoniei nupţiale, mirele i-a masat uşor palma iubitei sale, în semn că îşi dorea să o facă să se mai relaxeze.

Ce mai, există o armonie şi-o iubire fără margini între Harry şi Meghan, iar noi nu putem decât să-i lăudăm şi să-i admirăm pentru curajul de a-şi exterioriza sentimentele în public!Recente pe Ok! Magazine

Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse   profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}