Îi lasă fără titlurile regale. Un nou demers început de Regele Charles

18 noiembrie, 2022
The Sussex jpg

Regele Charles se pregătește intens de scandalul mocnit ce va să vină, după apariția celor două proiecte controversate ale Prințului Harry: documentarul Netflix și autobiografia ”Rezervă”.

Dacă Regina Elisabeta a II-a a ținut enorm la nepotul său rebel și nu l-a pedepsit după interviul răsunător de la Oprah, nu la fel stau lucrurile și cu tatăl său, Regele Charles.

Se pare că acesta pregătește o prerogativă regală, care să-i dea dreptul să îi lase pe Ducii de Sussex, dar și pe Prințul Andrew fără titlurile regale.

Cumva, în familiile regale noua reformă a început. Am văzut deja la Regina Danemarcei că și-a lăsat unii nepoți fără titluri regale, motivând că ”monarhia viitorului trebuie să fie mai suplă.”

La fel, iubirea pentru un șaman a lăsat-o și pe Fiica cea mare a Regelui Harald al V-lea și a Reginei Sonja ai Norvegiei, Prințesa Martha Louise, fără titlurile regale. Ea însăși a renunțat, în acest caz. A renunțat la responsabilitățile regale pe care le-a moștenit la naștere, potrivit Casei de Glücksburg.

Așa că, cu siguranță și Regele Charles va găsi pârghiile, mai ales că rebeliunea Ducilor de Sussex durează de ani de zile.

La funeraliile Reginei Elisabeta, Prințul Harry și Meghan Markle au fost tratați cu răceală de actualul rege și de fratele mai mare, Prințul William. Însă cumva Charles știe să facă diferența între datorie și familie. Căci la fel de bine le-a lansat Ducilor de Sussex invitația de a face Crăciunul în familie. Însă, la cum evoluează lucrurile, este mai bine că Meghan și Harry n-au nicio intenție de a-și face planuri de sărbători în Anglia.

Căci documentarul realizat de Prințul Harry se anunță o bombă. Nici măcar el nu a mai reușit să repare informațiile date și procesate deja. Gigantul de streaming nu se joacă alba-neagra, în funcție de sentimentele Prințului. Iar sursele media britanice spun că deși Harry a vrut să dea înapoi, să mai editeze momente sau chiar să amâne data lansării, lucrurile decurg conform programărilor, iar documentarul va apărea în decembrie.

Probabil că tot atunci el și soția sa nu vor mai fi regali.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry  meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
familia regala  din Monaco
Prințesa de Wales 1  foto   GettyImages jpg