Îi lasă fără titlurile regale. Un nou demers început de Regele Charles

18 noiembrie, 2022
The Sussex jpg

Regele Charles se pregătește intens de scandalul mocnit ce va să vină, după apariția celor două proiecte controversate ale Prințului Harry: documentarul Netflix și autobiografia ”Rezervă”.

Dacă Regina Elisabeta a II-a a ținut enorm la nepotul său rebel și nu l-a pedepsit după interviul răsunător de la Oprah, nu la fel stau lucrurile și cu tatăl său, Regele Charles.

Se pare că acesta pregătește o prerogativă regală, care să-i dea dreptul să îi lase pe Ducii de Sussex, dar și pe Prințul Andrew fără titlurile regale.

Cumva, în familiile regale noua reformă a început. Am văzut deja la Regina Danemarcei că și-a lăsat unii nepoți fără titluri regale, motivând că ”monarhia viitorului trebuie să fie mai suplă.”

La fel, iubirea pentru un șaman a lăsat-o și pe Fiica cea mare a Regelui Harald al V-lea și a Reginei Sonja ai Norvegiei, Prințesa Martha Louise, fără titlurile regale. Ea însăși a renunțat, în acest caz. A renunțat la responsabilitățile regale pe care le-a moștenit la naștere, potrivit Casei de Glücksburg.

Așa că, cu siguranță și Regele Charles va găsi pârghiile, mai ales că rebeliunea Ducilor de Sussex durează de ani de zile.

La funeraliile Reginei Elisabeta, Prințul Harry și Meghan Markle au fost tratați cu răceală de actualul rege și de fratele mai mare, Prințul William. Însă cumva Charles știe să facă diferența între datorie și familie. Căci la fel de bine le-a lansat Ducilor de Sussex invitația de a face Crăciunul în familie. Însă, la cum evoluează lucrurile, este mai bine că Meghan și Harry n-au nicio intenție de a-și face planuri de sărbători în Anglia.

Căci documentarul realizat de Prințul Harry se anunță o bombă. Nici măcar el nu a mai reușit să repare informațiile date și procesate deja. Gigantul de streaming nu se joacă alba-neagra, în funcție de sentimentele Prințului. Iar sursele media britanice spun că deși Harry a vrut să dea înapoi, să mai editeze momente sau chiar să amâne data lansării, lucrurile decurg conform programărilor, iar documentarul va apărea în decembrie.

Probabil că tot atunci el și soția sa nu vor mai fi regali.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințesa Claire a Belgiei, Prințul Aymeric, Profimedia jpg
Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg