În timp ce Meghan Markle susţine cauza animalelor, Prinţul Harry se distrează la rodeo, unde animalele sunt chinuite pentru show

8 martie, 2022
1 harry jpg jpeg

Prinţul Harry este din nou criticat pe motiv de ipocrizie.

Ei bine, weekendul trecut, nepotul reginei a fost zărit la un concurs de rodeo în Texas şi asta în ciuda activismului soţiei lui, Meghan Markle, pentru cauza animalelor.

Ducele de Sussex s-a simţit de minune la un eveniment care a avut loc sâmbăta trecută, acolo unde a participat îmbrăcat ca un cowboy adevărat, cu pălăria tradiţională pe cap. O persoană aflată în public a declarat exclusiv pentru Daily Mail că cei care l-au recunoscut au fost şocaţi să-l vadă acolo, la un eveniment în care animalele sunt chinuite de dragul show-ului.

“Am fost şocaţi să-l vedem arătându-şi faţa aici. Partea interesantă este că mulţi nu l-au recunoscut sau nu le-a păsat de el”, a declarat sursa publicaţiei Daily Mail. Ducele se Sussex n-a fost însoţit la acest concurs de Meghan, o luptătoare înfocată pentru drepturile animalelor şi cea care l-a convins să nu mai participe la vânătoarea anuală de vulpi, o practică tradiţională în familia regală britanică.

Se pare că Harry nu a considerat că rodeo-ul, sportul în care călăreţii trebuie să încalece şi să călărească fără şa, minimum opt secunde, un cal sau un taur nedomesticit, este o activitate care poate fi considerată cruzime faţă de animale.Recente pe Ok! Magazine

Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
Regina Maxima a Olandei la dans (1) jpg
Kate Middleton cu pălărie jpg
Kate Middleton profimedia 0753099940 jpg
Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
regina Camilla   GettyImages 1246690027 jpg
Printesa Diana   profimedia 0230461404 jpg
meghan - harry
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
James Middleton profimedia 0499308731 jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}