Micuța Lilibet seamănă izbitor cu Prințul Harry. Publicația care a intervievat-o pe Meghan Markle dă detalii

30 august, 2022
Lilibet gogoşica

Sunt foarte rare imaginile cu copiii regali ai Ducilor de Sussex. Până acum, micuța Lilibet a fost prezentată public în doar două imagini: în fotografia de Crăciun, când era încă bebe, și la un an, într-o splendidă imagine în iarbă, rotofeie și veselă.

lilibet mica jpg

Recent, Meghan Markle este pe coperta revistei ”The Cut”, care a realizat un amplu interviu elogios cu Ducesa. Vezi noile imagini cu ea AICI.

Iar pe Meghan fie o iubești, fie ți-e foarte antipatică. Iar americanii cărora nu le este prea simpatică au fost de părere că acest interviu este mult prea laudativ la adresa Ducesei care și-a stabilit domiciliu în Montecito, California, alături de fiul cel mic al Prințesei Diana.

harry meg archie si lilibet jpg

Cu toate acestea, pentru curioși, revista în fața căreia Meghan Markle promite că și-a deschis sufletul, a mărturisit că Lilibet este o mică dulceață de fetiță, adorabilă, ușor prea serioasă, însă copia fidelă a celebrului Prinț Harry. Este roșcată, întocmai ca tatăl său, dar și ca fratele său, Archie. Iar moștenirea genetică de familie este cu siguranță o veste bună pentru regalii britanici, mai ales dacă ne amintim episodul delicat descris de Meghan în cadrul interviului la Oprah, când a mărturisit că un membru important al familiei regale își făcea griji, când ducesa era însărcinată prima oară, ”ce culoare de piele va avea Archie”, cu aluzie la rădăcinile latino ale lui Markle.

Ducesa de Sussex și-a deschis sufletul și casa revistei ”The Cut”, pentru a oferi un profil complet al său în 2022. Potrivit revistei, micuța Lilibet, o roșcată adorabilă, a petrecut timp cu bona și a fost binedispusă de însuși tatăl său, în vârstă de 37 de ani, care i-a cântat pe ritmuri de beatbox pentru a o destinde, scrie cotidianul DailyMail.

Familia a intrat imediat în starea generată de Harry și au început să danseze.

Fiica Ducilor de Sussex s-a născut în SUA, în iunie 2021, iar anul acesta a fost unul important pentru ea, căci a trăit un moment istoric. A participat personal la Jubileul de Platină al străbunicii sale, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Ba chiar a fost sărbătorită de Regină, căci aceasta s-a bucurat nespus că o cunoaște pe micuța care-i poartă numele de alint și a participat la petrecerea sa de 1 an pe care a ținut-o în Anglia.

Pentru interviul lui Meghan Markle din ”The Cut”, publicația a însoțit-o întreaga zi, pentru a vedea și povesti cum decurge o zi obișnuită din viața ducesei.

Aceasta a mărturisit că este o mamă implicată, care îl duce la grădiniță pe fiul său Archie și este în perioada în care îl învață bunele maniere și importanța cuvintelor magice ”te rog” și ”mulțumesc”.

Publicația a remarcat cât de schimbată este și viața Prințului Harry după ce familia s-a mutat în California.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg