Mărturia răvășitoare a lui Meghan Markle: ”După anunțul logodnei, știam că aveam să fiu sfâșiată”

9 decembrie, 2022
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg

”După anunțul logodnei, știam că aveam să fiu sfâșiată, indiferent cât de bună eram”. În prima parte a documentarului Netflix ”Harry & Meghan”, Ducii de Sussex dezvoltă un subiect sensibil, al atenției media și paparazzii.

După ce relația lui Meghan Markle cu Prințul Harry a devenit publică în noiembrie 2016, Ducesa a înțeles că automat se declanșase și o luptă cu mass-media.

”Adevărul este, indiferent cât de bună eram, cât de mult am încercat, cât de bună am fost, ce am făcut, ei aveau să găsească o cale de a mă distruge.”, spune cu durere Ducesa de Sussex, în prima parte a documentarului, primele trei episoade care au rulat din 8 decembrie.

În timp ce momentele mai fericite precum primul Halloween al cuplului și începuturile relației lor sunt conturate cu drag în serial, o mare parte din episodul doi s-a concentrat pe lupta lui Meghan Markle cu tabloidele și paparazzi.

„Chiar când a apărut vestea, cred că am simțit amândoi o ușurare extraordinară”, și-a amintit Meghan Markle, acum în vârstă de 41 de ani. Eliberasem un secret, parcă totul era prea bine. Și apoi, bam! Totul s-a schimbat foarte repede.”, spune Ducesa. În curând, presa era pe urmele ei, inclusiv la Toronto, unde filma serialul Suits. Și i-au urmărit fiecare mișcare, gata să-i impute orice.

Pe lângă faptul că membrii familiei regale sunt efectiv hăituiți de presă, Meghan Markle a simțit o imensă presiune, dar și judecată, toate comasate și cu fine critici rasiale.

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, completează: ”Cu toate astea, Palatul n-a zis nimic. Toată inițierea prin care a trecut Meghan Markle este una prin care au trecut toți. Poate, de aceea, nimeni nu a intervenit: ”Dacă și soția mea a trecut prin asta, de ce să-ți apăr eu iubita?”, spune Prințul Harry, cu o frustrare reținută.

Media le-a fost și mumă, și ciumă. Un blestem care a lovit-o pe Prințesa Diana și nu s-a mai oprit.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}