Meghan Markle a captat toate privirile în rochia roşie Valentino, purtată în Casablanca!

24 februarie, 2019
12 gettyimages 1126955113 jpg jpeg

După ce a dat o petrecere în valoare de 200-300.000 de dolari, în cinstea bebeluşului ei regal care va veni pe lume în aprilie, Ducesa de Sussex ţine iar prima pagină a publicaţiilor din întreaga lume cu ţinuta ei Valentino, care este pe cât de elegantă şi de spectaculoasă, pe atât de costisitoare.

Nici n-am terminat bine de comentat despre petrecerea luxoasă dată de prietenele lui Meghan pentru copilul ei, că avem acum alt motiv să atragem atenţia asupra cheltuielilor costisitoare pe care le face Markle. De-abia s-a întos din New York, unde nu numai că a avut parte de un baby shower – obicei prea puţin obişnuit în familia regală britanică - , dar petrecerea a fost şi una extravagantă: a fost organizată în penthouse-ul hotelului Mark, care costă 75.000 de dolari pe noapte, au participat numai nume grele din showbiz (precum Amal Clooney şi Serena Williams) şi a costat între 200 şi 300.000 de dolari. Iar acum Ducesa de Sussex pare că aruncă iar cu banii în stânga şi-n dreapta când se afişează, în timpul îndatoririlor ei regale, în ţinute de designer, care depăşesc câteva mii bune de dolari.  

9 gettyimages 1126971650 jpg jpeg

Ducii de Sussex au ajuns ieri în Morocco, unde îşi petrec trei zile în calitate de invitaţi ai Regelui nord african, şi sunt deja în atenţia presei de pretutindeni. În mod special, Meghan a fost cea care a captat toate privirile cu ţinuta pe care a purtat-o în Casablanca. Fosta actriţă americană, în vârstă de 37 de ani, şi-a asortat la rochia provenită din colecţia Valentino a anului 2013 – şi care cu siguranţă că depăşeşte mia de dolari! – o poşetă semnată de acelaşi designer.

Poşeta Valentino Garavani V-Ring costă nu mai puţin de 2.145 de dolari, iar pantofii ducesei sunt Christian Dior şi au fost comercializaţi la preţul de 665 de dolari. Aşadar întregul outfit al soţiei Prinţului Harry s-a ridicat, cu uşurinţă, la nivelul unui membru marcant al familiei regale britanice, iar unii ar spune că depăşeşte chiar aşteptările lor.

6 gettyimages 1126973110 jpg jpeg

Pentru a o admira pe Meghan în rochia Valentino, dă click pe galeria fotoRecente pe Ok! Magazine

charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg