Meghan Markle a împlinit 41 de ani. Ducii de Cambridge nu au uitat s-o felicite

5 august, 2022
Sussex

Ducesa de Sussex și-a serbat cea de-a 41 aniversare pe 4 august 2022. Ea a fost felicitată de Ducii de Cambridge, de Prințul Charles și de Ducesa de Cornwall.

Ducii de Cambridge și copiii (5) jpg
printul charles si camilla parker bowles profimedia 0250836209 4 jpeg

Atât Prințul de Wales și Camilla Parker, cât și Kate Middleton și Prințul William au distribuit pe conturile lor oficiale de socializare imagini cu soția Prințului Harry de la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta, cea mai recentă vizită a Ducilor de Sussex în Regat.

Meghan Markle

”Îi urăm la mulți ani Ducesei de Sussex”, au scris Ducii de Cambridge.

”La mulți ani Ducesei de Sussex”, a apărut și pe pagina Prințului Charles.

Meghan, care locuiește în Montecito, California, a revenit în Marea Britanie în această vară, la Jubileul de Platină, împreună cu Prințul Harry și cei doi copii ai lor, Archie Harrison și Lilibet Diana.

Celebrii duci rebeli au participat la demonstrația Trooping the Colour, din 2 iunie, dar și la Slujba Recunoștinței, din 3 iunie.

Ducii de Sussex OK Magazine jpg

În această perioadă, cât timp au stat în UK, micuța Lilibet a împlinit 1 an, iar la aniversarea ei a participat cu bucurie Regina Elisabeta, încântată că a reușit s-o cunoască pe fetița care-i poartă numele de alint.

lilibet mica jpg

În ciuda acestei reuniuni, din păcate răceala dintre cei doi frați, William și Harry, nu s-a încheiat, iar Ducii de Sussex par din ce în ce mai departe de familia regală britanică, din sânul căreia au plecat în 2020.

William şi Harry

Meghan Markle a evoluat foarte mult în America, atât ca deschidere, cât și ca stil. Ducesa de Sussex emană încredere și asumare, dar și o eleganță rafinată. Iar după această aniversare, ne așteptăm să-și încânte urmăritorii cu o nouă fotografie de familie.

Printul Harry si Meghan Markle FOTO EPA-EFE

Ducii de Sussex sunt foarte zgârciți cu imaginile publice, de aceea toată lumea așteaptă cu sufletul la gură actualizări în ceea ce-i privește pe cei doi copii, Lilibet și Archie.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg