Meghan Markle a spus cine a făcut comentarii rasiste despre Archie. Ducesa i-a scris Regelui Charles

24 aprilie, 2023
Meghan Markle, Getty (6) jpg

Meghan Markle l-a nominalizat pe membrul regal despre care s-a spus că făcuse comentarii rasiste legate de Prințul Archie. Ducesa i-a scris Regelui Charles o scrisoare edificatoare, în 2021.

Meghan, Harry, William, Charles Commonwealth Day Service 2019, Getty jpg

La doar câteva zile după anunțul că Ducesa de Sussex nu va participa la încoronarea din 6 mai 2023 și că Prințul Harry va fi prezent singur, a apărut informația că Meghan Markle a corespondat cu Charles, socrul său, iar în rândurile pe care i le-a trimis, Ducesa de Sussex și-a manifestat îngrijorarea legată de „prejudecățile inconștiente” din familia regală într-o scrisoare către rege, a scris vineri ”The Telegraph”.

Meghan Markle, Getty (7) jpg

O sursă a confirmat pentru Page Six: „Da, a existat corespondență, Ducesa de Sussex și Regele Charles au făcut schimb de scrisori.”

”Însă ea a mers mai departe, a depășit momentul. A fost acum doi ani! Nu este acesta motivul pentru care nu participă la încoronare”, a subliniat sursa contactată de publicația citată.

Subiectul este extrem de jenant pentru familia regală britanică, mai cu seamă că Regele Charles, la 74 de ani, și Regina Camilla vor fi în curând încoronați în fața unui public multietnic, vor avea o audiență globală.

La un moment dat, Ducii de Sussex voiau să facă publică informația incendiară dezvăluită în interviul acordat lui Oprah, cu privire la membrul regal important care a făcut aluzii rasiste legate de culoarea Prințul Archie și îngrijorarea că ar putea fi prea brunet.

Sussex Meghan și Harry, Getty jpg

Ulterior ducesa de Sussex a realizat că această dezvăluire publică cu nominalizarea persoanei ar aduce prejudicii iremediabile monarhiei britanice. Cert este că la urechile publicului nu a ajuns decât o informație despre cine NU a făcut presupunerile rasiste. Potrivit Prințului Harry, nu a fost vorba de Regina Elisabeta și Prințul Philip.

Să fie Camilla? Să fie Prințul Andrew? Cert este că Regele Charles încă dorește discreție în legătură cu subiectul. Prinţul Harry şi Meghan Markle au pus pe jar o lume întreagă când au decis să îi acorde lui Oprah Winfrey un interviu extrem de sincer.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg