Meghan Markle a strălucit într-o rochie neagră, pe un umăr. A gafat-o cu manichiura, în schimb!

11 decembrie, 2018
18 meghan markle twitter2 png png

Apariţia Ducesei de Sussex pe scena Premiilor British Fashion i-a lăsat pe toţi fără suflare. Fără nicio legătură cu atribuţiile ei regale, Meghan a dorit să facă un gest simbolic vizavi de Clare Waight Keller, designerul care i-a creat rochia de mireasă.

Ieri seară, Meghan Markle a urcat pe scena unui eveniment fashion pentru a-i înmâna trofeul pentru „designerul anului” lui Clare Waight Keller, creatoarea rochiei sale de mireasă. Pentru această ocazie, Ducesa, însărcinată în şase luni, a îmbrăcat o superbă rochie neagră, pe un umăr, creată de casa de modă Givenchy.

image

Singurul element care a atras atenţia criticilor a fost culoarea îndrăzneaţă a unghiilor. Conform protocolului, culoarea unghiilor ar trebui să fie nude, pentru a fi cât mai puţin sesizată. În cazul lui Meghan, ea a ales negru, lucru nemaiîntâlnit în cazul femeilor din familia regală. A optat, în schimb, pentru un make-up discret, coafură elegantă şi bijuterii minimaliste.

image

Lipsită de emoţii, Meghan şi-a exprimat mulţumirea faţă de  cea care i-a creat rochia de mireasă Givenchy, atât de lăudată. ”E o plăcere să fiu aici, sărbătorind moda britanică şi designerii britanici, aici, în noua mea casă, în Marea Britanie. (...) Când alegi să porţi un anumit designer, nu eşti doar o reflexie a creativităţii lui, ci şi o extensie a valorilor lui”, a putut fi auzită spunând Ducesa de Sussex.

image

La rându-i, Clare, pentru care a fost o surpriză totală prezenţa Ducesei, i-a mulţumit pentru încrederea acordată: ”Această femeie este extraordinară. Am avut ocazia s-o cunosc pe Meghan dincolo de imaginea de Ducesă. Iar să ai încrederea cuiva, într-un moment atât de important din viaţa lor, este o incredibilă onoare şi nu-ţi pot mulţumi suficient pentru asta”.

image


Recente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg