Meghan Markle are toate simptomele acestei boli. Un psihoterapeut vorbește despre diagnosticul sever

21 decembrie, 2022
Meghan MarkleGettyImages 883619504 (2) jpg

Este diagnosticul sever primit de Meghan Markle. Dezvăluirile unui psiholog cunoscut.

Este aceasta boala de care suferă Meghan Markle? Un psiholog spune că acest  diagnostic i se potrivește, după ce a analizat-o amănunțit, mai ales că s-a expus în toată plenitudinea sa, odată cu apariția în documentarul ”Harry & Meghan”, despre care tot mai mulți spun c-ar fi rolul vieții sale.

Meghan MarkleGettyImages 883619504 (1) jpg

Rol sau nu, nimeni nu poate fi sigur. Poate că Ducesa de Sussex este mai sensibilă de felul ei sau... poate psihologul are dreptate și suferă de această boală bizară.

Sheri Jacobson, o cunoscută psihoterapeută, aduce în atenție boala cunoscută drept ”Sindromul Prințesei.”, afecțiune care apare, de cele mai multe ori, la copii.

Meghan Markle a ajuns în atenția unui psihoterapeut, care spune că Ducesa se încadrează perfect în trăsăturile unui diagnostic interesant.

Sheri Jacobson se hazardează și spune că Meghan Markle ar putea suferi de ”sindromul prințesei”, o boală bizară.

Ce este sindromul prințesei, un diagnostic ce apare de obicei în copilărie?

Psihologul Lenke Iuhoș spune că poveștile cu prinți și prințese la care se uită copiii noștri transmit mesaje subliminale: “Din nefericire, Walt Disney a ecranizat prințese care aveau numai privilegii, însă nu s-a menționat nicăieri și despre obligațiile care reies din fișa postului de membru al familiei regale. Fetițele au fost încurajate să creadă că lumea este un castel frumos, în care toți cei care lucrează acolo sunt slugi puse în slujba lor. Din acest motiv, dacă este alintat în exces, un copil va opune rezistență la orice sarcină din partea părinților sau chiar a șefului, la maturitate. Copiii vor deveni tot mai egoiști, nu vor considera necesar să spună mulțumesc, nu își vor cere scuze atunci când greșesc și la maturitate nu vor ști să iubească sincer, necondiționat“, spune specialistul.

Repetarea obsesivă a cuvintelor de alint afectează viața copilului la maturitate

Repetarea obsesivă a acestui tip de alint va determina apariția la copii a unor comportamente care le vor afecta viața de adult. La maturitate, aceștia vor constata că au trăit în minciună, că lumea este departe de a fi un castel frumos plin de slugi umile care să le îndeplinească rapid dorințele, iar acest lucru le va crea frustrări. Ei nu vor ști cum să iubească necondiționat și nici să gestioneze un refuz.

Copilul nu va înțelege cum funcționează relațiile cu cei din jur și va intra ușor în conflicte cu cei de vârsta lui. În plus, ei vor căuta realitatea pe care o cunosc ei – realitatea castelelor și a prinților și prințeselor. Nu o vor găsi și vor avea tendința să se retragă, să se izoleze.

Meghan Markle este departe de a fi crescut ca o prințesă, dimpotrivă, a avut o copilărie în care s-a zbătut mult și nu de puține ori a răzbit muncind din greu. Însă, fără doar și poate, anii în care a devenit parte a familiei regale britanice au bulversat-o.

Mulți spun că e vorba de o gelozie pe care nu o poate controla împotriva lui Kate Middleton. Prințul Harry spune, oarecum trist, în documentar: ”Totul e moștenirea lui. (n.r A lui William). Își apără moștenirea lui.”

Desigur că e frustrant ca un frate să devină moștenitor doar pentru că a fost primul. Însă acestea sunt cutumele regale. Prințul Harry a fost serios zdruncinat de moartea mamei sale și de hăiturirea neobosită a presei. Cât de mult s-au lăsat însă ei pradă lucrurilor care ușor te pot destabiliza ține doar de tăria interioară.

Sheri Jacobson a detaliat The Telegraph: ”Spun că Meghan Markle ar putea suferi de sindromul prințesei fiindcă este o afecțiune care vorbește de a te pune constant în miezul lucrurilor. De a fi epicentru al fiecărei povești/eveniment. Ori lucrurile așa se văd, după documentar.”

Cu siguranță Meghan Markle este peste tot în documentar, iar soțul său pare că-i joacă acest joc: a pus-o pe un piedestal și este centrul universului familiei sale. Ca să nu uităm că a și comparat-o la un moment dat cu Prințesa Diana.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg