Meghan Markle, atacată de omul de încredere al Prinţului Harry: „Ea nu înţelege acest lucru“

26 februarie, 2019
1 gettyimages 1129195244 jpg jpeg

Nu mai este niciun secret că Meghan Markle reuşeşte ceva ce părea imposibil în urmă cu aproximativ un an: să ajungă să fie pusă la zid de aproape toată lumea, începând cu propria familie şi continuând cu membrii familiei regale şi cu angajaţii Palatului Kensington.

Dacă iniţial a fost atacată de tatăl ei şi de sora ei vitregă, iar toată lumea o apăra pe Meghan Markle, acum pare că nimeni nu mai este de partea ei. Angajaţii familiei regale care trebuie să lucreze direct cu Ducesa de Sussex îşi dau demisa unul după altul, Regina îl trage la răspundere pe Harry pentru ce face soţia lui, iar acum inclusiv biografa Ducelui de Sussex o atacă pe Meghan Markle.

Pe numele ei Angela Levin, biografa Prinţului Harry nu înţelege ce a fost în capul lui Meghan Markle atunci când a plecat la New York pentru a organiza baby shower-ul copilului pe care urmează să-l nască, petrecere care a costat-o pe Ducesa de Sussex aproximativ 400.000 de euro. Mai mult decât atât, Angela Levin afirmă că Meghan Markle a reuşit să-şi facă soţul de râs la cea mai recentă apariţie publică din Maroc, atunci când ea a vorbit cu localnicii Asni în franceză, limbă pe care Prinţul Harry nu o stăpâneşte, iar cei de la Daily Mail au notat că o localnică a afirmat răspicat că „Meghan a fost mai bună decât soţul ei“.

„Sunt momente în care nu pare dispusă să asculte, preferând să-şi impună opiniile acasă. Calitatea de membru al familiei regale vine cu o serie de îndatoriri şi obligaţii, semnificativ diferite de cele de la Hollywood. Nu sunt prea sigură că ea înţelege acest lucru, spre deosebire de soţul ei. Harry trebuie să-i spună lui Meghan unde greşeşte“, a spus biografa Angela Levin.Recente pe Ok! Magazine

brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg