Meghan Markle chiar este motivul rupturii dintre prinţii Harry şi William! Iată cine a confirmat informaţia

25 aprilie, 2019
1 gettyimages 1086587816 jpg jpeg

De câteva luni, presa din întreaga lume speculează că între fraţii Harry şi William ar fi o adevărată prăpastie, iar unii jurnalişti britanici afirmau că ruptura s-ar fi întâmplat din cauza faptului că Meghan Markle şi Kate Middleton nu s-ar înţele foarte bine.

Recent, biograful Katie Nicholl, care a scris o carte despre relaţia prinţului Harry cu Meghan Markle, a afirmat că Prinţul Harry este supărat pe Prinţul William, iar acesta este principalul motiv pentru care ei se evită din ce în ce mai mult.

Din câte se pare, la începutul relaţiei dintre Harry şi Meghan, William i-ar fi spus fratelui său că este îngrijorat în privinţa relaţiei, deoarece lucrurile evoluau alarmant de repede între cei doi amorezi. Iar Harry s-ar fi supărat, fiind de părere că fratele lui nu se bucură pentru fericirea lui.

gettyimages 1060279056 jpg jpeg

„William era îngrijorat de rapiditatea cu care relaţia lor a evoluat şi a vrut să se asigure că Harry ia o decizie bună. Intenţia lui bună a fost înţeleasă greşit de Harry, care a simţit că fratele lui nu l-a sprijinit aşa cum ar fi făcut el, în locul lui. William îl iubeşte pe Harry şi vrea să îl protejeze. Surse foarte credibile mi-au spus că relaţia lor a întâmpinat multe provocări de când Harry şi Meghan Markle au început să fie împreună“, a spus autoarea cărţii „Harry and Meghan: Life, Loss and Love“.Recente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg