Meghan Markle, criticată după ce George Clooney a comparat-o cu Prinţesa Diana: „Şi-a abandonat familia“

13 februarie, 2019
1 meghan markle profimedia 0407102768 jpg jpeg

De aproximativ un an de zile, familia regală a Marii Britanii este târâtă săptămână de săptămână în scandaluri, din cauza lui Meghan Markle, nimeni alta decât soţia Prinţului Harry.

Fosta actriţă de la Hollywood urmează să nască în primăvara acestui an, însă tabloidele nu-i dau deloc pace şi o atacă aproape zilnic. Acum, jurnaliştii de la Daily Mail au fost deranjaţi de o declaraţie a lui George Clooney, bun prieten cu Ducii de Sussex, care a comparat-o pe Meghan Markle cu Prinţesa Diana.

„Presa o urmăreşte pe Meghan peste tot, este persecutată şi vor toţi să o scoată ca fiind cea rea din ecuaţie, exact cum au făcut şi cu Prinţesa Diana. Istoria se repetă. Şi ştim cu toţii cum s-a sfârşit“, a spus actorul.

image

Imediat după ce George Clooney a făcut această declaraţie, jurnalistul Piers Morgan a atacat-o pe Meghan Markle într-un editorial publicat pe Daily Mail. Britanicul l-a luat la rost şi pe actor, afirmând că nu presa o pune la zid non-stop pe Ducesa de Sussex, ci familia ei, care a fost abandonată.

„Îmi pare rău, George, dar Meghan nu e nicio Diana şi nu presa o denigrează, ci familia pe care a abandonat-o pentru celebrităţi ca tine. Nu e de mirare că familia ei nu are cuvinte prea bune de spus despre ea: i-a abandonat ca pe un sac de cartofi, pentru a nu-i otrăvi nunta regală“, a spus jurnalistul britanic.

Piers Morgan a mai spus că, dintre toate rudele pe care Meghan Markle le are, la nuntă a fost invitată doar mama ei, Doria Ragland, în timp ce locurile pe care trebuiau să le ocupe membrii familiei au fost luate de vedete precum George şi Amal Clooney, Elton John, Serena Williams, Priyanka Chopra şi Oprah Winfrey.Recente pe Ok! Magazine

Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg