Meghan Markle, declarații năucitoare. Mai multă nevoie avea monarhia de ea, decât ea de monarhie

25 noiembrie, 2022
Meghan Markle la Invictus (3) jpg

A învățat că rolul principal este rolul care i se potrivește cel mai bine. Drept pentru care, nu și-a dorit altceva în cadrul monarhiei britanice decât să fie ”vioara întâi”.

Cum asta nu a fost posibil, Meghan Markle a început să-și exteriorizeze personalitatea puternică. Reflectoarele pe ea sau nimic! Eșecul planurilor nu a făcut decât să adâncească prăpastia dintre Ducii de Sussex și familia regală britanică.

Experta regală Tina Brown spune că Meghan Markle a început să simtă că mai multă nevoie avea de ea familia lui Harry decât ea de ei după celebrul turneu regal din 2018, în Australia.

Tina Brown a scris în cartea sa ”The Palace Papers” că Ducesa atunci s-a convins că ea este mai prețioasă pentru monarhie decât este monarhia pentru ea. Fostul redactor Vanity Fair a adăugat: ”Câștigase capital de popularitate, devenise un star al familiei regale și a pretins titlul cuvenit, de prim solistă!”

La doar câteva luni după nuntă, Meghan Markle și Prințul Harry au plecat în turneu regal în Australia, Noua Zeelandă, Tonga și Fiji. Călătoria lor și interacțiunea cu oamenii au fost catalogate drept un succes. Atunci i s-a aprins beculețul lui Meghan Markle, spune Tina Brown. Așa a înțeles ea, că nu are destule beneficii la câtă plus valoare aducea ea monarhiei. Oamenii i-au adulat pe Ducii de Sussex, succesul lor a fost fulminant și niciodată egalat de Prințul William și Kate Middleton.

Percepția că familia regală nu le este destul de recunoscătoare nu a făcut decât să adâncească prăpastia dintre ei și să le încolțească ideea de a o abandona și de a se muta în SUA.

Și-au dorit ca ruptura să fie intensă, motiv pentru care au dat și incendiarul interviu la Oprah.

În schimb, biograful regal Andrew Morton susţine că interviul cu Oprah a fost stabilit încă din 2018, de când s-au căsătorit.

În căutările sale pentru noua carte ”Meghan şi demascarea monarhiei”, Morton spune că a fost uluit să descopere că negocierile dintre Harry şi Oprah au început după 6 luni de la căsătorie.

Autorul a declarat într-un interviu la CTV’s Your Morning: ”Au plănuit marele interviu la Oprah cu câţiva ani înainte de difuzarea sa propriu zisă.”

Morton a scris în carte, potrivit propriilor sale declaraţii, că a fost nevoie ca Prințul Harry să plece din Marea Britanie, de dragul căsniciei lor. Meghan nu mai putea să suporte. ”Harry a trebuit să aleagă: Meghan sau monarhia.”

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg