Meghan Markle duce încălcatul tradiţiei regale la un alt nivel: a purtat cercei de aproape 600.000 de euro

31 ianuarie, 2019
1 gettyimages 1053237534 jpg jpeg

Nu mai este niciun secret că Meghan Markle încalcă protocolul regal aproape la fiecare apariţie publică, însă acum jurnaliştii de la Daily Mail au aflat noi informaţii despre ţinutele şi bijuteriile pe care le foloseşte Ducesa de Sussex.

În luna octombrie, în timpul turneului pe care Prinţul Harry şi Meghan Markle l-au susţinut în Australia, cei doi Duci au vizitat şi statul Fiji, acolo unde fosta actriţă de la Hollywood a purtat o pereche de cercei care le-a atras tuturor atenţia şi care a fost apreciaţă atât de cei care se aflau în jurul ei, cât şi de cei care au văzut doar fotografiile realizate acolo.

Acum, la mai bine de trei luni de la încheierea turneului regal din Australia, britanicii au aflat cât au costat celebrii cercei purtaţi de Meghan Markle: 571.000 de euro! Din câte se pare, bijuteriile au fost închiriate de la Butani, un bijutier chinez, astfel că Ducesa de Sussex a încălcat tradiţia regală, deoarece niciun membru al familiei regale nu are voie să împrumute bijuterii.

image

Jurnaliştii de la Daily Mail notează că designerul Butani este unul foarte popular în rândul celebrităţilor de la Hollywood, printre cei care preferă acestea bijuterii fiind Jennifer Lopez, Kate Beckinsale, Rihanna, Christina Hendricks şi Michelle Obama.Recente pe Ok! Magazine

Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg