Meghan Markle este considerată un cancer care trebuie înlăturat! Regina, dispusă să plătească pentru a scăpa de ea

28 ianuarie, 2019
1 gettyimages 995578182 jpg jpeg

Casa Regală a Marii Britanii ar sta pe un butoi cu pulbere, dacă este să ne luăm după ceea ce scriu jurnaliştii de la Globe.

Potrivit presei din străinătate, Meghan Markle ar avea zilele numărate la Palatul Kensington, atât Regina Elisabeta, cât şi apropiaţii ei dorind să o îndepărteze cât mai repede de familia regală. Jurnaliştii australieni de la New Idea, care îi citează pe cei de la Globe, notează că toate problemele Ducesei de Sussex ar fi cauzate de cheltuielile foarte mari pentru ţinute, de faptul că aproape niciun angajat al Casei Regale nu se înţelege cu Meghan Markle şi de presupusele certuri pe care aceasta le are cu soţia Prinţului William, Kate Middleton.

Cei de la Globe au publicat un mail care ar fi trimis de unul dintre apropiaţii Reginei Elisabeta şi din care reiese că suverana nu se întâlneşte cu Meghan Markle decât atunci când este nevoie şi că încearcă pe cât posibil să o evite pe aceasta. Mai mult decât atât, jurnaliştii din străinătate notează că Regina ar avea un plan secret prin care pregăteşte divorţul Prinţuli Harry de Meghan Markle.

În mail, Meghan Markle este considerată un cancer care trebuie înlăturat cât mai repede, iar Regina Elisabeta ar fi dispusă să-i plătească Ducesei de Sussex 37 de milioane de euro pentru a accepta ca divorţul să aibă loc înainte ca aceasta să nască. Din câte se pare, copilul pe care Meghan Markle îl va naşte ar urma să rămână la Londra, alături de Prinţul Harry şi de restul familiei regale, în timp ce Ducesa de Sussex s-ar întoarce în SUA.

Tot planul pus la cale de Casa Regală a Marii Britanii nu ar fi fost pe placul Prinţului Harry, care s-a opus vehement, însă Regina Elisabeta l-ar fi pus pe Prinţul Charles să rezolve lucrurile cu băiatul lui.Recente pe Ok! Magazine

camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg