Meghan Markle i-a refuzat pe doctorii Reginei şi vrea propria echipă medicală la naştere! Scandal imens dacă Ducesa încalcă din nou tradiţia?

8 aprilie, 2019
gettyimages 1135139358 jpg jpeg

Meghan Markle pare că a făcut un pas care ar putea fi decisiv în ruptura dintre ea şi Regina Elisabeta, anunţă presa britanică.

Potrivit jurnaliştilor din Marea Britanie, Meghan Markle a spus că doctorii Reginei nu au ce căuta lângă ea atunci când îl va aduce pe lume pe primul urmaş al Prinţului Harry, iar această decizie ar putea porni un adevărat război în sânul familiei regale.

Cei doi medici pe care Ducesa de Sussex i-a refuzat sunt Alan Farthing şi Guy Thorpe-Beeston, aceştia fiind cei care au ajutat-o şi pe Kate Middleton să îi nască pe toţi cei trei copii ai ei şi ai Prinţului William: George, Charlotte şi Louis.

Din câte se pare, Meghan Markle ar fi dezvăluit că nu vrea ca lângă, la naştere, să se afle „bărbaţi în costume“ şi că a decis ca o femeie să conducă echipa medicală. „Decizia Ducesei de Sussex a surprins pe toată lumea. Alan Farthing şi Guy Thorpe-Beeston sunt doi dintre cei mai buni doctori din lume, iar rolul lor în naşterea propriu zisă oricum este limitat, ei fiind în sală doar pentru a se asigura că totul merge conform planului“, a spus o sursă apropiată familiei regale, care a adăugat că Meghan Markle va încălca grav protocolul regal dacă nu îi lasă pe cei doi să fie lângă ea.

gettyimages 1134502621 jpg jpeg

În replică, apropiaţii lui Meghan Markle au spus pentru presa din Marea Britanie că doar ea poate decide cine se va afla lângă ea, deoarece ea este cea care va naşte, nu Regina, astfel că nu are de ce să fie judecată pentru decizia ei.

Presa din Marea Britanie a încercat să afle poziţia familiei regale în acest scandal, însă nu au reuşit să obţină nicio declaraţie oficială.Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles în Senatul Franței, Getty jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg
Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg
Printesa Alexia, debut la Ziua Printilor   casa regala (3) jpg
Regina Elisabeta a II a  GettyImages jpg
Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty (4) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei, Profimedia (1) jpg
Prințesa Beatrice Sienna profimedia 0773565104 jpg
Meghan Markle, Prințul Harry la Invictus Games  foto   Getty jpg
Meghan Markle, Getty (8) jpg