Meghan Markle ia poziție: ”Femeile sunt denigrate dacă-ndrăznesc să-și exploreze sexualitatea”

23 noiembrie, 2022
Meghan Markle Ducesa2, Profimedia PNG

Meghan Markle, uimită că femeile încă n-au liber la sexualitate precum bărbații. ”E un dublu standard”, atenționează Ducesa!

Este un dublu standard, vechi de când lumea. Bărbații ajung să fie felicitați, în timp ce femeile sunt denigrate dacă încearcă să-și exploreze sexualitatea.

Podcasturile Ducesei de Sussex sunt din ce în ce mai incisive. Meghan Markle este o voce și a învățat să o folosească întru binele comunității.

”Nu înțeleg de ce femeile sunt blamate, judecate, dacă vor să-și exploreze sexualitatea, în varii forme. Tot ce e ok și perfect acceptabil la un bărbat, la o femeie nu este.”, mărturisește cu frustrare Meghan Markle în ediția de marți a podcastului său deja celebru, “Archetypes”.

Ducesa în vârstă de 41 de ani atrage atenția asupra dublului standard în cazul femeilor.

Meghan Arch PNG

”Pe măsură ce înaintezi în vârstă, începi să explorezi, să-ți înțelegi senzualitatea mai bine, divinul feminin din tine. Sexualitatea, de cele mai multe ori, este folosită ca armă împotriva ta.”, a spus Ducesa în podcast.

Meghan Markle știe că bărbații sunt felicitați când își explorează latura de jucători, nu există o problemă pentru un bărbat experimentat, în timp ce o femeie este catalogată drept ușuratică. Femeile sunt privite arogant, cu superioritate, când vine vorba de viața lor intimă.”

De parcă ar trebui să se mulțumească repede, cu orice. Să nu cumva să caute altceva, dacă nu-s satisfăcute. ”Un Casanova va fi mereu felicitat, în timp ce o femeie, chiar dacă trece de 50 de ani și are propria afacere, tot se va găsi cineva care să spună. Da, dar era așa de ușuratică în liceu.”, atrage atenția Meghan Markle în “Archetypes”.

Ducesa mărturisește că nu vrea să renunțe la drepturile femeilor în ceea ce privește sexualitatea.

Fosta actriță care s-a măritat în 2018 cu Prințul Harry a fost recent implicată într-o controversă, după ce a afirmat că pe vremea când lucra la emisiunea “Deal or No Deal” era doar un simbol al fetei ușuratice, domnișoara senzuală care căra servieta.

Arhetipul: pițipoancă. De aceea, a spus Meghan Markle, a și renunțat la job. Că a făcut-o să se simtă mică, neînsemnată, devalorizată, doar un obiect.

După declarațiile acestea, au existat voci care au numit-o ipocrită, motivând că dacă s-a simțit tratată ca o pițipoancă, de ce a acceptat ulterior un rol în 90210, personaj care era prins în timp ce oferea sex oral unui bărbat într-o mașină.

În controversă a intervenit și marea actriță Whoopi Goldberg, care a atenționat că nimeni nu ar trebui judecat pentru debutul în carieră: Fiecare face ce și cum poate ca să se afirme.

Cert este că Meghan Markle are în sânge capacitatea de a stârni, de a isca discuții, de a fi interesantă și aparte.

Foto: Instagram, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg