Meghan Markle, în faţa unui nou proces. Ecourile interviului de la Oprah nu s-au stins! Cine o dă în judecată pe ducesa de Sussex şi de ce?

4 martie, 2022
1 profimedia 0489294692 jpg jpeg

Divergenţele în familia Markle continuă! Sora vitregă a ducesei, Samantha Markle, ameninţă că o dă în judecată. Care este motivul?

În urma explozivului interviu de la Oprah, Meghan va fi dată în judecată chiar de sora sa vitregă, pe motiv de defăimare. Samantha, în vârstă de 57 de ani, afirmă că Meghan ar fi făcut declaraţii false şi tendenţioase, în ceea ce o priveşte, în celebra intervenţie la Oprah.

Ea o acuză pe soţia Prinţului Harry că a pretins în mod fals că este „singurul copil” şi susţine că Meghan a minţit cu privire la intervalul de timp când s-au văzut ultima dată.

„Implicaţia defăimătoare este că reclamanta nu a avut nicio relaţie cu sora ei Meghan, ele erau practic două străine, iar reclamanta a obţinut foloase vânzând poveşti false tabloidelor şi posturilor de televiziune, când ea, de fapt, nu ştie nimic despre copilăria pârâtei”, se arată în dosar, potrivit documentelor de judecată obţinute de Page Six.

Samantha Markle continuă să o acuze pe Meghan Markle că l-a lovit pe tatăl lor, Thomas Markle, în încercarea de a vinde lumii o poveste falsă despre viaţa ei.

5 profimedia 0597674169 jpg jpeg

„Meghan a susţinut în mod fals că: (a) s-a ridicat, în esenţă, din sărăcie; (b) că a fost forţată de la vârsta de 13 ani să lucreze în funcţii prost plătite pentru a putea trăi”, se mai arată în plângere. De asemenea, soţia Prinţului Harry este acuzată că a indus în eroare publicul cu privire la absenţa lui Thomas de la nunta ei din 2018.

„Domnul Markle a suferit două atacuri de cord în săptămânile dinaintea nunţii inculpatei, care a avut loc în mai 2018, din cauza stresului asociat cu nunta regală, a urmăririi şi hărţuirii constante de către paparazzi şi alte mass-media şi a mesajelor text supărătoare pe care le-a primit de la inculpată şi prinţul Harry. Cardiologul i-a spus că este prea bolnav pentru a călători în Anglia pentru nuntă; Domnul Markle nu a refuzat să participe la nuntă, dar a fost instruit de către medicul său să nu meargă.”

Samantha susţine, de asemenea, că sora ei vitregă „a publicat şi difuzat declaraţii false şi rău intenţionate despre reclamantă în cartea „Harry şi Meghan. Drumul spre libertate” / „Finding Freedom”, pe care ea o numeşte „nimic mai mult decât o carte plină de minciuni.”

Samantha cere despăgubiri de 75.000 de dolari, dar şi pentru cheltuielile de judecată, costul onorariilor judiciare şi ale avocaţilor. Meghan nu răspuns invitaţiei Page Six de a comenta informaţia, însă Michael Kump, avocatul său, a declarat TMZ: „Este un proces fără temei şi absurd, un model de tulburare comportamentală, pe care îl vom aborda cu minima atenţie necesară.”

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg