Meghan Markle, întâlnire secretă cu înalţi oficiali. Ce plănuieşte?

6 decembrie, 2018
1 meghan markle png png

Deja a lipsit de la un eveniment important organizat de familia regală britanică. Iar acum aflăm că participă la întruniri secrete, de una singură, fără măcar să aibă sprijinul soţului ei, Prinţul Harry. Ce plănuieşte Ducesa de Sussex?

Ei bine, să-şi facă treaba! Ducesa de Sussex a urmat sfaturile celor din jur şi evită să mai apară în lumina reflectoarelor o vreme. Ea preferă să se concentreze pe munca din spatele camerelor de filmat şi să schimbe lucruri învechite.

Zilele trecute, ea s-a întâlnit cu diverşi oficiali şi reprezentanţi din sistemul de educaţie pentru a pune la cale o modalitate de a construi o lume mai bune printr-un nivel de educaţie mai ridicat. Ea a vizitat King`s College din Londra, miercuri, pentru a discuta despre traficul uman, sclavia modernă, egalitate între sexe, schimburi climatice şi alte lucruri.

image

Singura fotografie cu ea de la acest eveniment ne-o arată discutând cu diverşi oficiali, luându-şi rolul de Ducesă de Sussex în serios. Ea a purtat un top negru şi-şi purta părul lejer, fără artificii inutile. Fanii ei au fost încântaţi să audă că se implică în astfel de activităţi şi nu se rezumă doar la a fi soţia lui Harry şi un fashion icon.Recente pe Ok! Magazine

charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg