Invitata lui Meghan Markle este șocată de rezistența Ducesei: ”Încasezi prea multă mizerie zilnic!”

16 noiembrie, 2022
Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG

Jameela Jamil este cea mai recentă invitată a lui Meghan Markle la deja celebrul podcast Spotify al Ducesei, “Archetypes”.

Actrița a vorbit foarte sincer cu Meghan și i-a transmis profunda sa admirație, dat fiind faptul că este constant criticată de presă. Zilnic își ia porția de critici, iar pentru asta, Jameela Jamil e de părere că Ducesa are o rezistență de invidiat: ”Meghan, nici nu pot să cred ce cantitate enormă de mizerie încasezi zilnic!”, a spus Jameela Jamil în episodul de marți al podcastului “Archetypes”.

Meghan și Jameela (2) jpg

Actrița din “Good Place” a continuat: ”Am fost atât de furioasă! Atâta se dă cu părerea în cazul acestei femei normale, amabile și foarte civilizate! Este demonizată! Asta nu arată decât cât se tem de tine.”, a declarat invitata.

Jamil, în vârstă de 36 de ani, mărturisește că o doare enorm faptul că Meghan Markle, ducesa de 41 de ani, este mereu criticată, judecată, subliniind că este încă o dovadă în cazul unor femei că există dublu standard. Actrița este convinsă că pentru unele persoane, indiferent ce face Meghan Markle, nu este niciodată mulțumitor.

Jameela Jamil recunoaște că o admiră nespus pentru capacitatea de a trece peste mizeriile din media. Moment în care înfocata admiratoare îi spune: ”În media se tot propagă acest val imens de răutate, bigotism și misoginism.”

Într-adevăr, presa britanică pro-monarhie a dat tonul acestui obicei de a-i critica în mod repetat pe Ducii de Sussex, indiferent ce fac. Cumva, niciodată n-a fost nimic bine, iar această ostilitate i-a și determinat să-și facă bagajele în 2020 și să părăsească Anglia și familia regală britanică.

Apărătoarea imaginii lui Meghan Markle este totuși optimistă: ”Cred că lucrurile se vor schimba, căci suntem mulți care ripostăm.”, a spus, încrezătoare, Jameela Jamil.

Vedeta și-a exprimat și profunda admirație pentru relația pe care Meghan Markle o are cu Prințul Harry: ”Stă lângă soția sa, este partenerul tău, întocmai ca James Blake, partenerul meu.”, susține actrița, care este o feministă convinsă și care a avut partea sa de critici de-a lungul timpului.

Foto: Profimedia, GettyRecente pe Ok! Magazine

kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg