Invitata lui Meghan Markle este șocată de rezistența Ducesei: ”Încasezi prea multă mizerie zilnic!”

16 noiembrie, 2022
Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG

Jameela Jamil este cea mai recentă invitată a lui Meghan Markle la deja celebrul podcast Spotify al Ducesei, “Archetypes”.

Actrița a vorbit foarte sincer cu Meghan și i-a transmis profunda sa admirație, dat fiind faptul că este constant criticată de presă. Zilnic își ia porția de critici, iar pentru asta, Jameela Jamil e de părere că Ducesa are o rezistență de invidiat: ”Meghan, nici nu pot să cred ce cantitate enormă de mizerie încasezi zilnic!”, a spus Jameela Jamil în episodul de marți al podcastului “Archetypes”.

Meghan și Jameela (2) jpg

Actrița din “Good Place” a continuat: ”Am fost atât de furioasă! Atâta se dă cu părerea în cazul acestei femei normale, amabile și foarte civilizate! Este demonizată! Asta nu arată decât cât se tem de tine.”, a declarat invitata.

Jamil, în vârstă de 36 de ani, mărturisește că o doare enorm faptul că Meghan Markle, ducesa de 41 de ani, este mereu criticată, judecată, subliniind că este încă o dovadă în cazul unor femei că există dublu standard. Actrița este convinsă că pentru unele persoane, indiferent ce face Meghan Markle, nu este niciodată mulțumitor.

Jameela Jamil recunoaște că o admiră nespus pentru capacitatea de a trece peste mizeriile din media. Moment în care înfocata admiratoare îi spune: ”În media se tot propagă acest val imens de răutate, bigotism și misoginism.”

Într-adevăr, presa britanică pro-monarhie a dat tonul acestui obicei de a-i critica în mod repetat pe Ducii de Sussex, indiferent ce fac. Cumva, niciodată n-a fost nimic bine, iar această ostilitate i-a și determinat să-și facă bagajele în 2020 și să părăsească Anglia și familia regală britanică.

Apărătoarea imaginii lui Meghan Markle este totuși optimistă: ”Cred că lucrurile se vor schimba, căci suntem mulți care ripostăm.”, a spus, încrezătoare, Jameela Jamil.

Vedeta și-a exprimat și profunda admirație pentru relația pe care Meghan Markle o are cu Prințul Harry: ”Stă lângă soția sa, este partenerul tău, întocmai ca James Blake, partenerul meu.”, susține actrița, care este o feministă convinsă și care a avut partea sa de critici de-a lungul timpului.

Foto: Profimedia, Getty



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg