Meghan Markle, luată din nou la rost de familia din SUA: „Următoarea fază a relaţiei ar fi să dispară de pe hartă“

29 iulie, 2019
1 meghan markle si printul harry gettyimages 1155577035 jpg jpeg

Trăieşte, de mai bine de un an de zile, o viaţă fericită în Marea Britanie, alături de soţul ei, Prinţul Harry, însă Meghan Markle este din nou în vizorul rudelor de peste ocean.

Potrivit presei din Marea Britanie, Ducesa de Sussex a rupt orice legătură cu familia ei, singura care încă este prezentă în viaţa lui Meghan Markle fiind Doria Ragland, mama ei. Însă, dacă ne luăm după jurnaliştii de la Mirror, este posibil ca în curând şi femeia care i-a dat viaţă soţiei Prinţului Harry să dispară din lumina reflectoarelor.

Sursa citată a realizat un interviu cu Thomas Markle Jr., fratele vitreg al Ducesei de Sussex, acesta afirmând că familia regală şi poporul britanic nu sunt mulţumiţi de ce se întâmplă în sânul familiei lor.

„Doria are parte de câte o zi în care e în legătură cu ei. Cam asta e tot. Probabil că următoarea fază a relaţiei ar fi să dispară de pe hartă“, a spus Thomas Markle Jr., care a vorbit şi despre sumele pe care Meghan Markle le cheltuie zilnic: „Îmi dau seama că asta poate să fie o dezamăgire pentru britanici, mai ales că mulţi oameni abia se descurcă“.

Apoi, fratele vitreg al lui Meghan Markle l-a adus din nou în discuţie pe tatăl lor, Thomas Markle, despre care spune că nu o mai recunoate pe Ducesa de Sussex şi că, indiferent ce s-a întâmplat între ei, ar merita să-şi cunoască nepotul, pe micul Archie.

„Personal, mă gândesc că nu o mai cunosc pe Meghan. Nici tata nu o mai cunoaşte pe această Meghan. Ai o familie în Statele Unite şi noi te iubim, ne pasă de tine. Sper că într-o zi o să fii destul de matură şi de inteligentă ca să te deschizi şi să permiţi familiei tale să facă parte din viaţa ta şi a micuţului Archie. În primul rând sper că o să-l suni pe tatăl tău şi îl vei lăsa să joace măcar un rol în viaţa ta şi a lui Archie. Îi datorezi asta“, a spus Thomas Markle Jr.Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Prințesa Catherine, vizită în Irlanda de Nord, Foto Profimedia (11) jpg
meghan81 jpg
regalii profimedia jpg
caroline de monaco profimedia jpg
Regina Letizia la Madrid, Foto Profimedia (12) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
kate middleton profi jpg
cuplu regal profi jpg
camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg