Meghan Markle, o ducesă greu de satisfăcut. Cine face afirmația uimitoare

13 octombrie, 2022
Sussex

Ducii de Sussex sunt prinși la mijloc, între dorința de a se muta din modesta reședință pe care o au în Montecito acum și un adevăr mai puțin confortabil, zona pe care au pus ochii nu se încadrează tocmai în posibilitățile lor financiare.

Casa din Montecito, California, este prima lor reședință americană și are o valoare de 14 milioane de dolari. Se bucură acolo de 9 dormitoare și o curte nu foarte mare.

Cu toate acestea, se simt expuși, iar preocuparea Prințului Harry de securitatea familiei este notorie. Mai ales acum, că este unul dintre fiii Regelui Charles al III-lea.

Experta regală Angela Levin afirmă că Meghan Markle este o ducesă foarte greu de satisfăcut, în ceea ce privește spațiul locativ, mai ales după comentariile din spațiul virtual care sugerează că Ducii de Sussex ar fi ”prea săraci” pentru comunitatea super bogată în care țintesc să adere. Căci Markle și Harry își caută locuință într-o zonă super luxoasă din Santa Barbara, pe nume Hope Ranch. Aici totul este cu circuit închis, cu ieșire la plajă, o comunitate privată, de lux, cu o multitudine de facilități pentru membri: country club, golf club, terenuri de tenis, locuri amenajate pentru picnic și ieșiri în aer liber, chiar și comunitate ecvestră. La nivel de teorie, li se potrivește mănușă, mai ales gândindu-ne că familia s-a extins, au doi copii, iar aceștia cresc repede și au nevoie de un spațiu sigur în care să facă activități.

Deci, în cazul de față, s-ar potrivi zicala socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Căci Ducii nu stau prea roz la capitolul finanțe, iar Prințul Harry este tulburat și are rezerve acum să-și mai publice memoriile tăioase, ca nu cumva să-și agraveze relațiile și așa delicate cu familia regală britanică.

Experta regală a mai comentat la TalkTV că Meghan Markle nu s-a remarcat în SUA așa cum își propusese, iar proiectele sale sunt mult prea puține pentru pretențiile luxoase pe care le are. Iar eventualele răutăți exprimate în viitoarea carte i-ar putea transforma pe ei în personajele negative, mai ales dacă apare ceva negativ despre Regină.

Într-o intervenție la Festivalul literar Henley, un alt expert regal, Tina Brown, a spus că este foarte neplăcut să nu ai bani pentru a ajunge în lumea celor super bogați, acolo unde țintești. Că reședința din Montecito pare o căbănuță modestă pe lângă proprietățile celor bogați, lângă care Meghan vrea să locuiască.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg