Meghan Markle, o ducesă greu de satisfăcut. Cine face afirmația uimitoare

13 octombrie, 2022
Sussex

Ducii de Sussex sunt prinși la mijloc, între dorința de a se muta din modesta reședință pe care o au în Montecito acum și un adevăr mai puțin confortabil, zona pe care au pus ochii nu se încadrează tocmai în posibilitățile lor financiare.

Casa din Montecito, California, este prima lor reședință americană și are o valoare de 14 milioane de dolari. Se bucură acolo de 9 dormitoare și o curte nu foarte mare.

Cu toate acestea, se simt expuși, iar preocuparea Prințului Harry de securitatea familiei este notorie. Mai ales acum, că este unul dintre fiii Regelui Charles al III-lea.

Experta regală Angela Levin afirmă că Meghan Markle este o ducesă foarte greu de satisfăcut, în ceea ce privește spațiul locativ, mai ales după comentariile din spațiul virtual care sugerează că Ducii de Sussex ar fi ”prea săraci” pentru comunitatea super bogată în care țintesc să adere. Căci Markle și Harry își caută locuință într-o zonă super luxoasă din Santa Barbara, pe nume Hope Ranch. Aici totul este cu circuit închis, cu ieșire la plajă, o comunitate privată, de lux, cu o multitudine de facilități pentru membri: country club, golf club, terenuri de tenis, locuri amenajate pentru picnic și ieșiri în aer liber, chiar și comunitate ecvestră. La nivel de teorie, li se potrivește mănușă, mai ales gândindu-ne că familia s-a extins, au doi copii, iar aceștia cresc repede și au nevoie de un spațiu sigur în care să facă activități.

Deci, în cazul de față, s-ar potrivi zicala socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Căci Ducii nu stau prea roz la capitolul finanțe, iar Prințul Harry este tulburat și are rezerve acum să-și mai publice memoriile tăioase, ca nu cumva să-și agraveze relațiile și așa delicate cu familia regală britanică.

Experta regală a mai comentat la TalkTV că Meghan Markle nu s-a remarcat în SUA așa cum își propusese, iar proiectele sale sunt mult prea puține pentru pretențiile luxoase pe care le are. Iar eventualele răutăți exprimate în viitoarea carte i-ar putea transforma pe ei în personajele negative, mai ales dacă apare ceva negativ despre Regină.

Într-o intervenție la Festivalul literar Henley, un alt expert regal, Tina Brown, a spus că este foarte neplăcut să nu ai bani pentru a ajunge în lumea celor super bogați, acolo unde țintești. Că reședința din Montecito pare o căbănuță modestă pe lângă proprietățile celor bogați, lângă care Meghan vrea să locuiască.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

charles  -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg