Meghan Markle își amintește primul Crăciun regal: ”Era familia pe care mi-o dorisem întotdeauna”

13 decembrie, 2022
Craciun regal la Sandringham 2017, Getty (5) jpg

Ducesa de Sussex și-a petrecut primul Crăciun regal în 2017, la Sandringham, reședința obișnuită de sărbători a familiei regale britanice.

Acolo Regina Elisabeta a II-a discuta cu rudele, puneau țara la cale și-și făceau cadouri. Fostul secretar de presă al Reginei a dezvăluit că familia regală a împărţit cu stricteţe locurile unde îşi petrec vacanţele: „Tradiţia spune că Sandringham este locul în care familia regală îşi petrece vacanţa de iarnă, iar la Balmoral toţi îşi petrec vacanţa de vară“.

În 2017, primul an în care Meghan Markle a petrecut Crăciunul în familia regală britanică este unul de neuitat. Pe atunci, Regina Elisabeta erau într-o formă fizică de zile mari, chiar au mers la Sandringham cu trenul!

Sărbătoarea a fost fastuoasă și un moment de neuitat pentru Meghan Markle, care rememorează momentul special în documentarul recent lansat ”Harry și Meghan”.

Ducesa a povestit că și-a sunat mama și i-a zis: ”Este minunat, este exact marea familie pe care mi-am dorit-o întotdeauna.”, își amintește Meghan Markle.

Totul era energie, era mișcare. Ducesa își amintește că la masa de Crăciun a fost așezată lângă bunicul soțului său, Prințul Philip: ”Mi s-a părut minunat. Am conversat, am râs, Harry nu a putut auzi tot ce am vorbit, dar a fost o sărbătoare reușită.”

La vremea aceea, Meghan și Harry erau logodiți. Și Ducele de Sussex a mărturisit la BBC că primul Crăciun la Sandringham cu Meghan a fost fantastic: ”S-a simțit foarte bine, întreaga familie i-a apreciat prezența, eram împreună și totul era minunat atunci.”, spune, cu nostalgie, Prințul Harry.

Magia nu a ținut prea mult, iar drumurile Ducilor de Sussex s-au îndepărtat de cele ale familiei regale drastic din 2020, de când Prințul Harry și Meghan Markle s-au retras din îndatoririle regale, mutându-se în SUA. Anul acesta, în mod cert, Prințul Harry și Meghan Markle nu vor petrece Crăciunul la Sandringham. Este un moment istoric, de altfel. Este primul Crăciun cu Regele Charles la cârma țării. Și, potrivit surselor regale, Maiestatea Sa i-ar fi invitat de Sărbători și pe tinerii rătăcitori. Însă surpriză! Previzibilă sau nu, Ducii de Sussex n-au de gând să revină prea curând în Marea Britanie.

O sursă apropiată regelui a sugerat că urmează ca perechea stabilită peste Ocean să refuze invitația. Chiar și având în vedere că va fi prima sărbătoare organizată de noul monarh.

Foto: Getty, Profimedia, Splash NewsRecente pe Ok! Magazine

Mike si Zara Tindall  GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex  GettyImages 1245285993 jpg
camilla- meghan- charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia  pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse  profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry  profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum foto  GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia  GettyImages 1241981523 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}