Meghan Markle își amintește primul Crăciun regal: ”Era familia pe care mi-o dorisem întotdeauna”

13 decembrie, 2022
Craciun regal la Sandringham 2017, Getty (5) jpg

Ducesa de Sussex și-a petrecut primul Crăciun regal în 2017, la Sandringham, reședința obișnuită de sărbători a familiei regale britanice.

Acolo Regina Elisabeta a II-a discuta cu rudele, puneau țara la cale și-și făceau cadouri. Fostul secretar de presă al Reginei a dezvăluit că familia regală a împărţit cu stricteţe locurile unde îşi petrec vacanţele: „Tradiţia spune că Sandringham este locul în care familia regală îşi petrece vacanţa de iarnă, iar la Balmoral toţi îşi petrec vacanţa de vară“.

În 2017, primul an în care Meghan Markle a petrecut Crăciunul în familia regală britanică este unul de neuitat. Pe atunci, Regina Elisabeta erau într-o formă fizică de zile mari, chiar au mers la Sandringham cu trenul!

Sărbătoarea a fost fastuoasă și un moment de neuitat pentru Meghan Markle, care rememorează momentul special în documentarul recent lansat ”Harry și Meghan”.

Ducesa a povestit că și-a sunat mama și i-a zis: ”Este minunat, este exact marea familie pe care mi-am dorit-o întotdeauna.”, își amintește Meghan Markle.

Totul era energie, era mișcare. Ducesa își amintește că la masa de Crăciun a fost așezată lângă bunicul soțului său, Prințul Philip: ”Mi s-a părut minunat. Am conversat, am râs, Harry nu a putut auzi tot ce am vorbit, dar a fost o sărbătoare reușită.”

La vremea aceea, Meghan și Harry erau logodiți. Și Ducele de Sussex a mărturisit la BBC că primul Crăciun la Sandringham cu Meghan a fost fantastic: ”S-a simțit foarte bine, întreaga familie i-a apreciat prezența, eram împreună și totul era minunat atunci.”, spune, cu nostalgie, Prințul Harry.

Magia nu a ținut prea mult, iar drumurile Ducilor de Sussex s-au îndepărtat de cele ale familiei regale drastic din 2020, de când Prințul Harry și Meghan Markle s-au retras din îndatoririle regale, mutându-se în SUA. Anul acesta, în mod cert, Prințul Harry și Meghan Markle nu vor petrece Crăciunul la Sandringham. Este un moment istoric, de altfel. Este primul Crăciun cu Regele Charles la cârma țării. Și, potrivit surselor regale, Maiestatea Sa i-ar fi invitat de Sărbători și pe tinerii rătăcitori. Însă surpriză! Previzibilă sau nu, Ducii de Sussex n-au de gând să revină prea curând în Marea Britanie.

O sursă apropiată regelui a sugerat că urmează ca perechea stabilită peste Ocean să refuze invitația. Chiar și având în vedere că va fi prima sărbătoare organizată de noul monarh.

Foto: Getty, Profimedia, Splash News



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg