Meghan Markle, pusă din nou la zid: „Este instabilă emoţional şi vrea non-stop să fie lăudată“

12 februarie, 2019
1 meghan duchess of sussex gettyimages 1095098242 jpg jpeg

Nu trece nicio zi fără ca Meghan Markle să fie din nou pe prima pagină a tabloidelor din întreaga lume. După ce câteva prietene ale ei au afirmat că Ducesa de Sussex i-ar fi trimis, imediat după nuntă, o scrisoare tatălui ei, iar Samantha, sora ei vitregă, a spus că totul este o invenţie a presei, acum a apărut şi deja celebra scrisoare.

După ce mesajul pe care Meghan Markle i l-a trimis tatălui ei a fost făcut public, jurnaliştii de la The Mirror au luat legătura cu o specialistă în expertiză grafologică, Ruth Myers, care a analizat scrisul de mână al Ducesei de Sussex.

Potrivit britanicilor, Ruth Myers crede că Meghan Markle „doreşte aproape non-stop laude şi admiraţie, este instabilă emoţional şi se autovictimizează des“. Mai mult decât atât, se pare că scrisul Ducesei arată că este prietenoasă şi teatrală la exterior, dar, de fapt, nu îi poate ierta pe cei care îi greşesc.

„Este foarte profundă la nivel senzorial şi asimilează experienţele vieţii ca făcând parte din personalitatea ei. Are o capacitate de a avea prejudecăţi cu rădăcini adânci şi va critica pe oricine i se opune şi are nevoie de susţinerea altora. Ordinele ei ar putea avea standarde ridicate, ceea ce stârneşte nemulţumiri sau chiar creează duşmani. Predomină schimbările de dispoziţie. Are nevoie de ordine şi disciplină în tot ceea ce vrea să facă. Nu ţine cont de părerile celorlalţi şi poate fi uneori nemaleabilă când vine vorba de acceptarea unor alte punct de vedere. Este capabilă să-şi organizeze propriile planuri şi poate fi excesiv de sistematizată în idei şi realizarea obiectivelor“, a încheiat Ruth Myers.Recente pe Ok! Magazine

harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg