Meghan Markle, pusă la zid după ce i-a urat „La mulţi ani“ Prinţului George: „E vorba de respect“

24 iulie, 2019
1 meghan markle si printul george profimedia 0457103315 jpg jpeg

Este una dintre cele mai iubite femei care au păşit în sânul familiei regale din Marea Britanie, având milioane de fani în întreaga lume, însă Meghan Markle pare că-şi face tot mai mulţi duşmani odată cu trecerea timpului.

Dacă până cum au existat voci care afirmau că mai mulţi angajaţi ai casei regale şi-au dat demisia din cauza Ducesei de Sussex sau că Regina nu o are deloc în graţii pe Meghan Markle, recent şi fanii de pe Instagram ai familiei regale o pun la zid pe soţia Prinţului Harry.

Ducii de Sussex i-au urat micului prinţ George „La mulţi ani“ pe Instagram, într-un comentariu postat la fotografia pe care Ducii de Cambridge o făcuseră publică cu ocazia aniversării fiului lor cel mare, iar de acolo a început scandalul.

„La mulţi ani! Îţi dorim să ai parte de o zi specială şi de multă iubire“, a fost mesajul postat de Ducii de Sussex, despre care se spune că ar fi fost gândit de Meghan Markle.

printul george 6 ani kensington 2 jpg jpeg

Fanii Ducilor de Cambridge au reacţionat imediat, deranjaţi de abordarea pe care Meghan şi Harry au avut-o. „La mulţi ani cui? Alteţa sa Regală Prinţul George. Viitorul rege“, „Alteţa sa Regală Prinţul George de Cambridge este viitorul rege şi va fi şi regele vostru“, „Ar trebui să dea dovată de mai mult respect. Este vorba de familia regală, nu de scenariul unui film de la Hollywood“ şi „Vă rog ca data viitoare să scrieţi Alteţa sa Regală Prinţul George. E vorba de respect faţă de viitorul rege“ sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Pe Twitter au apărut însă şi persoane care o apără pe Meghan, afirmând că mesajul a fost postat de pe contul oficial al Ducilor de Sussex, astfel că nu are cum să fie scris şi gândit doar de Meghan Markle. „Cum poate lumea să spună că Meghan Markle a scris mesajul pentru Prinţul George, când postarea a fost făcute de pe contul oficial al Ducilor de Sussex? A fost doar un motiv pentru hateri să o atace din nou pe Meghan Markle“ şi „Haterii se iau de faptul că Harry şi Meghan nu au scris cuvântul Prinţ în mesajul aniversar pentru micul George. Mai mult, ei cred că mesajul a fost scris de Meghan Markle“ au fost două dintre mesajele celor care îi luau apărarea Ducesei de Sussex.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, Kate Middleton și Regele Charles foto  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Printesa Kate si Printul William la Trooping the Colours  Kensington Royal jpg
Kate Middleton și Prințesa Diana foto  GettyImages jpg
Camille Gottlieb și Alexandre Grimaldi, Profimedia (2) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Academia Regală de Artă Dramatică, GettyImages (4) jpg
Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg