Meghan Markle reacţionează după declaraţiile surorii ei! Ducesa de Sussex s-a săturat de familia ei

1 octombrie, 2018
1 gettyimages 1040095204 jpg jpeg

Săptămâna trecută, Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan Markle, a plecat în Europa, iar destinaţia ei finală urma să fie Marea Britanie.

Informaţia a fost făcută publică de Rob Cooper, pr-ul Samanthei Markle, care a afirmat că aceasta a încercat să ia legătura, prin reprezentanţii Palatului Kensington, cu sora ei vitregă, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Astfel, Samantha a decis să meargă pe cont propriu în Anglia şi să se întâlnească cu Meghan.

„În ciuda nenumăratelor încercări private de a aranja o întâlnire cu Ducesa de Sussex, pentru a discuta despre sănătatea tatălui lor în vârstă de 74 de ani, Palatul Kensington a refuzat să răspundă. Mă tem că Meghan nu este la curent cu aceste încercări discrete, motiv pentru care a face asta public este ultima noastră şansă. Momentan, Samantha este în Europa, la doar un zbor distanţă de Marea Britanie. Asta nu trebuie să ajungă public, preferăm să ţinem totul în privat. Samantha vine în Marea Britanie săptămâna aceasta, fie că vă place, fie că nu“, a spus Rob Cooper.

Potrivit celor de la Hollywood Life, un reprezentat al Palatului Kensington a afirmat că este de-a dreptul amuzant faptul că Samantha Markle crede că se poate vedea cu Meghan Markle oricând doreşte ea.

„Samantha nu a făcut nimic altceva decât să o denigreze pe Meghan prin orice mijloace. Ea doar i-a cauzat probleme Ducesei de Sussex. Oricum, Meghan şi Samantha nu au fost niciodată surori apropiate, se întâlneau doar atunci când familia se reunea. Au locuit în aceeaşi casă doar două săptămâni“, a spus un reprezentant al Palatului Kensington, sub protecţia anonimatului.

Din câte se pare, Meghan Markle ar fi ajuns la capătul răbdării şi s-a săturat de toate apariţiile pe care familia ei le are în public. Ducesa de Sussex nu mai suportă să audă ce spun rudele ei şi ar urma ca familia regală să ia unele măsuri.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}