Meghan Markle revine pe marile ecrane într-un rol de petrecăreaţă care se droghează! Imagini din controversatul film

17 februarie, 2019
1 gettyimages 1070489444 jpg jpeg

După ce s-a măritat cu Prinţul Harry, Ducesa de Sussex a renunţat definitiv la cariera ei hollywoodiană. Cu toate astea, actriţa urmează să apară din nou pe marile ecrane, iar rolul ei controversat va declanşa, cu siguranţă, critici din partea familiei regale britanice. Şi atunci cum de a acceptat Meghan să apară în ipostaza de petrecăreaţă dependentă de droguri?

image

Situaţia nu e deloc simplă. Nu e vorba despre nişte filmări noi, ci despre unele mai vechi, din 2011, de pe vremea când Markle încerca să îşi facă un nume în Cetatea Filmului şi era dispusă la aproape orice compromis. Astfel, fosta vedetă a serialului Suits a apărut într-o producţie TV, The Boys & Girls Guide To Getting Down, în care are rolul principal. Ei bine, producătorii acestui film s-au gândit că orice imagine – mai ales controversată! – cu actuala Ducesă de Sussex va fi de mare succes, motiv pentru care vor face un film din dublele trase deja în 2011, pe care îl vor lansa la 8 ani de la filmarea lor.

Meghan va naşte în aprilie primul copil al Prinţului Harry

image

Cum spuneam, Meghan a renunţat la cariera ei actoricească în momentul în care a devenit soţia Prinţului Harry, în mai 2018, şi Ducesă de Sussex, iar imaginile cu ea în ipostaze atât de controversate vor face, cu siguranţă, vâlvă în întreaga lume.

Imagine din filmul cu Meghan Markle, care va fi lansat anul acesta

image

 a fost lansat, pe micul ecran, în 2011, dar a fost scos din grija de programe după numai un episod difuzat. Iar acum, Artist Rights Distribution, adică cei care deţin drepturile de difuzare ale întregii producţii, plănuieşte să lanseze un film făcut din filmările de acum 8 ani.

De fapt, întreaga producţie a avut lansarea oficială în 2006, când comedia a reuşit chiar să câştige nu mai puţin de cinci premii la Festivalul de Film din Los Angeles, iar Meghan se număra şi atunci printre actorii din distribuţie. În 2011, a apărut un remake al The Boys & Girls Guide To Getting Down, tot cu Markle în rolul principal al producţiei. Iar, în 2019, vom urmări controversatul film cu Ducesa de Sussex, care va lua prin surprindere audienţa.

Subiectul filmului este distracţia de zile mari pe care o au nişte tineri de 20 şi ceva de ani prin cluburile din Los Angeles într-o singură noapte. Într-una dintre secvenţe, Meghan se pregăteşte să iasă în oraş şi o întreabă pe prietena ei despre felul în care e îmbrăcată: “Ce părere ai, arăt ca o prostituată?”

Imagine din film

image

O grafică ieftină ne arată, într-o bulă, ce gândeşte personajul interpretat de Meghan, iar printre cele şase lucruri de care este obsedată Dana (rolul jucat de Markle) se numără şi... sexul, ca să ne exprimăm eufemistic. Apoi, după ce o vedem pe Dana (adică pe Meghan) pipăindu-şi, într-o altă scenă, propriii sâni şi gândindu-se să îşi cumpere unii noi, mai mari şi mai atrăgători, personajul ajunge în toaletă şi trage pe nas un praf alb împreună cu un bărbat.

image

Cum spuneam, de-abia aştept să văd reacţiile pe care le va avea monarhia britanică după lansarea acestui film atât de controversat! Pe lângă toate încălcările de până acum ale protocolului regal, faptul că Meghan Markle va apărea, anul acesta, într-un film care-i va afecta, cu singuranţă, imaginea va crea nesfârşite discuţii şi critici în interiorul familiei regale britanice. Recente pe Ok! Magazine

meghan81 jpg
regalii profimedia jpg
caroline de monaco profimedia jpg
Regina Letizia la Madrid, Foto Profimedia (12) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
kate middleton profi jpg
cuplu regal profi jpg
camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg