Meghan Markle rupe tăcerea. Primele declarații despre moartea Reginei Elisabeta a II-a

19 octombrie, 2022
meghan markle 1 jpg

Primele declarații ale Ducesei de Sussex după înmormântarea Reginei Elisabeta.

Meghan Markle a dat câteva declarații Variety chiar astăzi, iar Ducesa rupe tăcerea după o lungă perioadă în care subiectul monarhia britanică a fost tabu.

”Sunt extrem de recunoscătoare că am putut să-i fiu alături soțului meu, în aceste momente grele, să-l sprijin. Și sunt foarte recunoscătoare că am cunoscut-o pe Maiestatea Sa. Este fantastic să înțelegi ce moștenire uluitoare a lăsat bunica sa pe atâtea planuri.”, a spus, cu diplomație, Meghan Markle.

Fosta actriță are numai cuvinte de laudă pentru răposata regină. ”Cel mai puternic exemplu de leadership feminin”, îl numește Meghan Markle.

Cu toții eram curioși cu ce părere s-au întors Ducii de Sussex din Anglia. Ei bine, se pare că Meghan Markle flutură steagul alb în fața monarhiei britanice, mai ales că ea și Harry stau destul de precar la capitolul finanțe.

Meghan Markle a dezvăluit publicației citate că ”este o perioadă foarte complicată, dar că Harry este optimist”, iar dincolo de tragedia pierderii bunicii, ei știu că aceasta s-a reunit acum cu soțul său (Prințul Philip) în eternitate.

Este prima dată de la înmormântare când Ducesa face referire la Regina Elisabeta a II-a. Și iată că iese cu un semnal pozitiv, semn că Ducii de Sussex schimbă puțin macazul. Este de notorietate faptul că Regele Charles este destul de intransigent, iar experții regali sunt convinși că noul suveran le-a pus în vedere să-și măsoare cuvintele atunci când vorbesc despre familie.

Prințul Harry s-a convins la înmormântare ce scump plătește, când nu i s-a permis să poarte uniforma militară și când s-a simțit exclus, întocmai ca Prințul Andrew.

După ce au petrecut atâtea zile în Regat, e posibil să se fi ajuns la un armistițiu.

Experta regală Angela Levin a comentat la TalkTV că Meghan Markle nu s-a remarcat în SUA așa cum își propusese, iar proiectele sale sunt mult prea puține pentru pretențiile luxoase pe care le are. Iar eventualele răutăți exprimate în viitoarea carte a Ducilor de Sussex i-ar putea transforma pe ei în personajele negative, mai ales dacă apare ceva negativ despre Regină.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg