Meghan Markle se teme că va avea soarta Prinţesei Diana! Ducii de Sussex au pornit un război împotriva tabloidelor

2 octombrie, 2019
1 meghan markle printul harry gettyimages 1177177288 1 jpg jpeg

Prinţul Harry şi Meghan Markle par a fi ajuns la limita răbdării, după ce Ducesa de Sussex a fost atacată în ultimul an de presa din întreaga lume, din cauza comportamentului pe care îl are de când s-a căsătorit.

După ce mai multe articole din tabloide au pus-o la zid pe Meghan Markle, Ducii de Sussex au decis că a venit vremea să pornească un război împotriva presei, iar primul pas a fost să dea în judecată publicaţia Mail on Sunday, deţinută de Associated Newspapers.

Din câte se pare, Ducii de Sussex au pornit acest demers deoarece sunt de părere că tabloidul din Marea Britanie o denigrează în mod deliberat pe Meghan Markle. „Din nefericire, soţia mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care porneşte campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecinţe - o campanie care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale şi în timpul creşterii fiului nostru. Conţinutul unei scrisori private a fost publicat în mod ilegal şi cu intenţia de a manipula cititorii“, se arată într-un comunicat trimis de Prinţul Harry.

meghan markle printul harry gettyimages 1177177288 2 jpg jpeg

Chiar dacă publicaţia dată în judecată se apără şi afirmă că scrisoarea publicată nu a fost editată pentru a i se schimba înţelesul, Ducii de Sussex nu dau înapoi şi compară situaţia lui Meghan Markle cu evenimentele tragice de care a avut parte Prinţesa Diana.

„Mi-am pierdut mama şi acum soţia mea este victima aceloraşi forte puternice. Cea mai adâncă frică a sa este repetarea istoriei. Am văzut ce se întâmplă când cineva pe care iubeşti este dus până în punctul în care nu mai este tratat sau văzut ca o persoană reală. Au reuşit să creeze o minciună despre ea, pentru că nu a fost la fel de vizibilă pe durata concediului de maternitate“, a mai spus Prinţul Harry.Recente pe Ok! Magazine

regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg