Meghan Markle se teme că va avea soarta Prinţesei Diana! Ducii de Sussex au pornit un război împotriva tabloidelor

2 octombrie, 2019
1 meghan markle printul harry gettyimages 1177177288 1 jpg jpeg

Prinţul Harry şi Meghan Markle par a fi ajuns la limita răbdării, după ce Ducesa de Sussex a fost atacată în ultimul an de presa din întreaga lume, din cauza comportamentului pe care îl are de când s-a căsătorit.

După ce mai multe articole din tabloide au pus-o la zid pe Meghan Markle, Ducii de Sussex au decis că a venit vremea să pornească un război împotriva presei, iar primul pas a fost să dea în judecată publicaţia Mail on Sunday, deţinută de Associated Newspapers.

Din câte se pare, Ducii de Sussex au pornit acest demers deoarece sunt de părere că tabloidul din Marea Britanie o denigrează în mod deliberat pe Meghan Markle. „Din nefericire, soţia mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care porneşte campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecinţe - o campanie care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale şi în timpul creşterii fiului nostru. Conţinutul unei scrisori private a fost publicat în mod ilegal şi cu intenţia de a manipula cititorii“, se arată într-un comunicat trimis de Prinţul Harry.

meghan markle printul harry gettyimages 1177177288 2 jpg jpeg

Chiar dacă publicaţia dată în judecată se apără şi afirmă că scrisoarea publicată nu a fost editată pentru a i se schimba înţelesul, Ducii de Sussex nu dau înapoi şi compară situaţia lui Meghan Markle cu evenimentele tragice de care a avut parte Prinţesa Diana.

„Mi-am pierdut mama şi acum soţia mea este victima aceloraşi forte puternice. Cea mai adâncă frică a sa este repetarea istoriei. Am văzut ce se întâmplă când cineva pe care iubeşti este dus până în punctul în care nu mai este tratat sau văzut ca o persoană reală. Au reuşit să creeze o minciună despre ea, pentru că nu a fost la fel de vizibilă pe durata concediului de maternitate“, a mai spus Prinţul Harry.Recente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg