Meghan Markle şi Prinţul Harry, mai amorezaţi ca niciodată. Ce a spus ducesa despre soţul său în faţa a mii de oameni

18 aprilie, 2022
1 ducii 3 jpg jpeg

Meghan Markle şi-a lăudat soţul la ceremonia 2022 de deschidere a Jocurilor Invictus. Ducesa l-a descris emoţionată şi a spus că este ”incredibil”.

Ducii de Sussex au avut parte de o primire călduroasă în Europa şi au luat din nou contact cu uralele oamenilor, amintindu-şi perioada turneelor regale.

Ca fondator al jocurilor Invictus, Prinţul îşi doreşte să inspire cât mai mulţi luptători răniţi în teatrele de operaţiuni în călătoria lor pentru recuperare. Proiectul este deosebit de drag Prinţului, aşa cum a mărturisit.

La ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus, Harry a fost prezentat de însăşi soţia sa, Meghan Markle. ”Am deosebita onoare să vi-l prezint pe cel pe care îl aşteptaţi. Îl iubesc şi îl respect enorm şi ştiu că şi voi simţiţi la fel”, a spus fosta actriţă, în timp ce l-a prezentat publicului olandez pe Prinţul Harry, sâmbătă seară.

12 ducii 3 jpg jpeg

”Este fondatorul Invictus şi tatăl celor doi copii ai noştri, Archie şi Lili”, a continuat ducesa. ”Aplauze pentru incredibilul meu soţ, Prinţul Harry, Duce de Sussex!”.

Harry a pus bazele acestor jocuri în 2014 şi sunt dedicate soldaţilor răniţi în războaie şi conflicte armate. El a păşit pe scenă în aplauzele tuturor şi a sărutat-o pe Markle spunând: ”Mulţumesc, iubirea mea!”

13 ducii 4 jpg jpeg

Ducele de Sussex a continuat cu un discurs emoţionant: ”Pentru a fi modele, este nevoie de putere şi curaj. Când vorbesc cu fiul meu, Archie, despre ce vrea să fie când va creşte, în unele zile este astronaut, alte zile este pilot – un pilot de elicopter, evident. Sau Kwazii din „Octonauts”, a spus Harry.

„Dar îi reamintesc mereu că, indiferent ce vrei să fii când vei creşte, caracterul tău este cel mai important. Şi nimic nu ne-ar face mai mândri decât să-l vedem având caracterul oamenilor pe care azi i-am întâlnit”, a continuat ducele.

Harry a vorbit şi cu echipa Ucrainei, care a participat la Invictus în timp ce ţara lor este bombardată constant de Rusia.

Prinţul i-a felicitat şi le-a spus că au curaj şi le-a mulţumit că în momente atât de grele sunt acolo.

Ducii de Sussex, care şi-au făcut prima apariţie în public împreună la Jocurile din 2017, au adus un omagiu echipei Ucrainei.

Înainte de deschiderea jocurilor din Olanda, Meg şi Harry au reuşit să ajungă şi în Marea Britanie, pentru prima dată împreună după Megxit.

Ducii au vorbit atât cu Regina, cât şi cu Prinţul Charles. Ce au vorbit se va vedea în viitor, este de notorietate faptul că suverana îşi doreşte să o cunoască pe micuţa Lillibet.



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg