Meghan Markle şi Prinţul Harry, mai amorezaţi ca niciodată. Ce a spus ducesa despre soţul său în faţa a mii de oameni

18 aprilie, 2022
1 ducii 3 jpg jpeg

Meghan Markle şi-a lăudat soţul la ceremonia 2022 de deschidere a Jocurilor Invictus. Ducesa l-a descris emoţionată şi a spus că este ”incredibil”.

Ducii de Sussex au avut parte de o primire călduroasă în Europa şi au luat din nou contact cu uralele oamenilor, amintindu-şi perioada turneelor regale.

Ca fondator al jocurilor Invictus, Prinţul îşi doreşte să inspire cât mai mulţi luptători răniţi în teatrele de operaţiuni în călătoria lor pentru recuperare. Proiectul este deosebit de drag Prinţului, aşa cum a mărturisit.

stanga
dreapta
2 profimedia 0683841634 jpg jpeg
3 profimedia 0683846154 jpg jpeg
12 ducii 3 jpg jpeg
13 ducii 4 jpg jpeg
1 ducii 3 jpg jpeg
4 profimedia 0683912683 jpg jpeg
5 profimedia 0683913388 jpg jpeg
6 profimedia 0683913337 jpg jpeg
7 profimedia 0683913348 jpg jpeg
8 profimedia 0683913468 jpg jpeg
9 meg jpg jpeg
10 ducii jpg jpeg
11 ducii 2 jpg jpeg

La ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus, Harry a fost prezentat de însăşi soţia sa, Meghan Markle. ”Am deosebita onoare să vi-l prezint pe cel pe care îl aşteptaţi. Îl iubesc şi îl respect enorm şi ştiu că şi voi simţiţi la fel”, a spus fosta actriţă, în timp ce l-a prezentat publicului olandez pe Prinţul Harry, sâmbătă seară.

12 ducii 3 jpg jpeg

”Este fondatorul Invictus şi tatăl celor doi copii ai noştri, Archie şi Lili”, a continuat ducesa. ”Aplauze pentru incredibilul meu soţ, Prinţul Harry, Duce de Sussex!”.

Harry a pus bazele acestor jocuri în 2014 şi sunt dedicate soldaţilor răniţi în războaie şi conflicte armate. El a păşit pe scenă în aplauzele tuturor şi a sărutat-o pe Markle spunând: ”Mulţumesc, iubirea mea!”

13 ducii 4 jpg jpeg

Ducele de Sussex a continuat cu un discurs emoţionant: ”Pentru a fi modele, este nevoie de putere şi curaj. Când vorbesc cu fiul meu, Archie, despre ce vrea să fie când va creşte, în unele zile este astronaut, alte zile este pilot – un pilot de elicopter, evident. Sau Kwazii din „Octonauts”, a spus Harry.

„Dar îi reamintesc mereu că, indiferent ce vrei să fii când vei creşte, caracterul tău este cel mai important. Şi nimic nu ne-ar face mai mândri decât să-l vedem având caracterul oamenilor pe care azi i-am întâlnit”, a continuat ducele.

Harry a vorbit şi cu echipa Ucrainei, care a participat la Invictus în timp ce ţara lor este bombardată constant de Rusia.

Prinţul i-a felicitat şi le-a spus că au curaj şi le-a mulţumit că în momente atât de grele sunt acolo.

Ducii de Sussex, care şi-au făcut prima apariţie în public împreună la Jocurile din 2017, au adus un omagiu echipei Ucrainei.

Înainte de deschiderea jocurilor din Olanda, Meg şi Harry au reuşit să ajungă şi în Marea Britanie, pentru prima dată împreună după Megxit.

Ducii au vorbit atât cu Regina, cât şi cu Prinţul Charles. Ce au vorbit se va vedea în viitor, este de notorietate faptul că suverana îşi doreşte să o cunoască pe micuţa Lillibet.