Meghan şi Harry au vizitat-o pe Regină. Elisabeta a primit cel mai frumos cadou înainte de aniversarea celor 96 de ani

15 aprilie, 2022
4 meghan9 jpg jpeg

Prinţul Harry şi Meghan Markle au vizitat-o, ​​în sfârşit, pe Regină după mai bine de doi ani.

Ducele şi ducesa de Sussex s-au întâlnit, ieri, cu suverana cu doar câteva zile înainte ca aceasta să împlinească 96 de ani. Ei au făcut o oprire în Marea Britanie în timp ce se îndreptau spre Haga pentru Jocurile Invictus, a confirmat purtătorul lor de cuvânt.

Regina, Prinţul Charles, Meghan şi Harry s-au reunit la Castelul Windsor. Cei doi şi-au lăsat acasă copiii, aşa că Regina nu a putut să o cunoască nici de această dată pe Lilibet, fetiţa în vârstă de 10 luni, care a venit pe lume în America, dar nici să îl revadă pe Archie.

Se crede că Ducii de Sussex au rămas peste noapte la casa lor, care se află pe terenul Frogmore Cottage, unde verişoara lui Harry, Prinţesa Eugenie locuieşte acum cu soţul ei, Jack Brooksbank, şi fiul lor, August. „Putem confirma că au vizitat-o ​​pe bunica ducelui, aşa cum am spus anterior că urmează să se întâmple”, a spus purtătorul de cuvânt. „Au trecut prin Marea Britanie în drum spre Haga, unde vor participa la Jocurile Invictus”.

După câte se pare, Harry şi Meghan au ajuns deja la destinaţie

Vizita celor doi în Marea Britanie s-a produs în ciuda conflictului dintre Harry şi Guvern cu privire la securitate. Prinţul a susţinut că soţia şi copiii săi nu sunt în siguranţă în patria sa şi a cerut protecţie sporită. Ba mai mult,a vrut să plătească personal pentru asta, dar a fost refuzat.

Dacă Harry a vizitat familia regală vara trecută pentru a participa la dezvelirea unei statui în memoria Prinţesei Diana , Meghan Markle nu a mai fost în Anglia de când ea şi soţul său au renunţat la îndatoririle regale şi şi-au expus nemulţumirile într-un interviu pentru Oprah Winfrey. După acest episod, relaţia lui Harry cu tatăl său, Prinţul Charles, acum în vârstă de 73 de ani, a avut de suferit.

Regina – care s-a luptat cu covidul luna trecută – va împlini 96 de ani pe 21 aprilie. Deşi se deplasează cu greutate, ea  ajuns la slujba memorială pentru regretatul ei soţ, Prinţul Philip, care a avut loc luna trecută, la Londra.

Harry şi Meghan au fost criticaţi pentru că nu au participat, dar şi-au luat acum revanşa. Palatul a anunţat săptămâna aceasta că suverana nu va participa la slujba din duminica Paştelui, de la la Capela Sf. Gheorghe din Castelul Windsor.



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg