Meghan şi Harry au vizitat-o pe Regină. Elisabeta a primit cel mai frumos cadou înainte de aniversarea celor 96 de ani

15 aprilie, 2022
4 meghan9 jpg jpeg

Prinţul Harry şi Meghan Markle au vizitat-o, ​​în sfârşit, pe Regină după mai bine de doi ani.

Ducele şi ducesa de Sussex s-au întâlnit, ieri, cu suverana cu doar câteva zile înainte ca aceasta să împlinească 96 de ani. Ei au făcut o oprire în Marea Britanie în timp ce se îndreptau spre Haga pentru Jocurile Invictus, a confirmat purtătorul lor de cuvânt.

Regina, Prinţul Charles, Meghan şi Harry s-au reunit la Castelul Windsor. Cei doi şi-au lăsat acasă copiii, aşa că Regina nu a putut să o cunoască nici de această dată pe Lilibet, fetiţa în vârstă de 10 luni, care a venit pe lume în America, dar nici să îl revadă pe Archie.

stanga
dreapta
1 meghan9 jpg jpeg
2 meghan10 jpg jpeg
3 meghan11 jpg jpeg

Se crede că Ducii de Sussex au rămas peste noapte la casa lor, care se află pe terenul Frogmore Cottage, unde verişoara lui Harry, Prinţesa Eugenie locuieşte acum cu soţul ei, Jack Brooksbank, şi fiul lor, August. „Putem confirma că au vizitat-o ​​pe bunica ducelui, aşa cum am spus anterior că urmează să se întâmple”, a spus purtătorul de cuvânt. „Au trecut prin Marea Britanie în drum spre Haga, unde vor participa la Jocurile Invictus”.

După câte se pare, Harry şi Meghan au ajuns deja la destinaţie

Vizita celor doi în Marea Britanie s-a produs în ciuda conflictului dintre Harry şi Guvern cu privire la securitate. Prinţul a susţinut că soţia şi copiii săi nu sunt în siguranţă în patria sa şi a cerut protecţie sporită. Ba mai mult,a vrut să plătească personal pentru asta, dar a fost refuzat.

Dacă Harry a vizitat familia regală vara trecută pentru a participa la dezvelirea unei statui în memoria Prinţesei Diana , Meghan Markle nu a mai fost în Anglia de când ea şi soţul său au renunţat la îndatoririle regale şi şi-au expus nemulţumirile într-un interviu pentru Oprah Winfrey. După acest episod, relaţia lui Harry cu tatăl său, Prinţul Charles, acum în vârstă de 73 de ani, a avut de suferit.

Regina – care s-a luptat cu covidul luna trecută – va împlini 96 de ani pe 21 aprilie. Deşi se deplasează cu greutate, ea  ajuns la slujba memorială pentru regretatul ei soţ, Prinţul Philip, care a avut loc luna trecută, la Londra.

Harry şi Meghan au fost criticaţi pentru că nu au participat, dar şi-au luat acum revanşa. Palatul a anunţat săptămâna aceasta că suverana nu va participa la slujba din duminica Paştelui, de la la Capela Sf. Gheorghe din Castelul Windsor.Recente pe Ok! Magazine

image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizită Glasgow jpg
FotoJetDukes jpg
stephanie2 jpg