Meghan și Harry, catalogați drept niște copii râzgâiați: ”Nu fac nimic toată ziua”

24 noiembrie, 2022
Meghan Markle a născut un băiat  Ce titlu va purta primul copil al ducilor de Sussex jpeg

Robert F. Kennedy Human Rights dorește să-i onoreze pe Ducii de Sussex pentru contribuția lor. Pe cineva acest lucru îl revoltă!

Acest ONG a anunțat pe 11 octombrie că Ducii de Sussex au fost nominalizați la Premiile 2022 Ripple of Hope, ca recunoaștere pentru munca lor depusă prin intermediul fundației lor, căci ajută persoanele care se confruntă cu probleme de sănătate mintală, discriminare și altele.

Implicați în mai multe acțiuni de gen, Ducii de Sussex au încercat să transmită prin interviuri și podcasturi semnale de alarmă legate de anumite stări cu care mulți se pot confrunta: devalorizare, depresie etc.

Aparent, munca pe care o depun prin intermediul fundației lor Archewell este apreciată de mulți. Nu de aceeași părere este Paul Murray, un cunoscut comentator de la Sky News Australia. Acesta e de părere că nominalizarea Prințului Harry și a lui Meghan Markle este o mare greșeală. Kerry Kennedy, reprezentanta fundației care vrea să-i premieze e subliniat că cel mai greu a cântărit gestul lor de a semnala rasismul în familia regală britanică, în ciuda faptului că au știut că vor ajunge ostracizați.

Paul Murray nu e de acord și s-a arătat chiar revoltat de premierea lui Harry și a lui Meghan, acesta susține că ”vor primi un premiu pentru că nu fac nimic toată ziua. Ei nu au schimbat absolut nimic în monarhia britanică. Sunt doi copii râzgâiați și leneși, care vor primi un premiu pentru că nu fac nimic și ne vor arăta ce buni sunt ei la a nu face nimic și cum asta le va aduce și milioane de dolari.”, a spus, revoltat, jurnalistul Sky News Australia.

Gala The Ripple of Hope Award va avea loc pe 6 decembrie la New York. Chiar dacă Meghan Markle și Prințul Harry nu și-au anunțat prezența oficial, există informații cum că vor accepta premiul personal.

”Am fost încântați în martie, când le-am trimis invitația, iar ei au acceptat cu drag nominalizarea. Acest cuplu luptă mult pentru dreptul de a spune lucrurilor pe nume și vor să contribuie la scăderea numărului de discriminări rasiale și probleme de sănătate mintală”, a spus într-un comunicat de presă Kerry Kennedy, președintele Fundației Robert F. Kennedy pentru Drepturile Omului.

Kerry, care este fiica lui Robert F. Kennedy a adăugat: ”Ei întruchipează modelul de curaj descris de tatăl meu, pe care îl numea esențial, o caracteristică vitală a celor care caută o schimbare în lume și vor să schimbe o lume densă, care are nevoie de această schimbare ca de aer.”

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg