Megxit în vremea pandemiei. Cum trăiesc Harry şi Meghan visul american al Prinţesei Diana?

2 aprilie, 2020
3 gettyimages 1210726181 jpg jpeg

Britanicii ori îi iubesc, ori îi detestă.

Cât au fost membri cu drepturi depline la palat, tunurile cu "hate" au fost mereu ţintite pe ei. Când s-au retras în anonimat, criticii i-au căutat cu şi mai multă ardoare. Astăzi, aceştia trebuie să accepte că cele mai cool personaje regale i-au părăsit pentru totdeauna.

Şi că au început o viaţă nouă în America, în însoritul Los Angeles, chiar dacă mutarea lui Harry şi a lui Meghan s-a produs într-o perioadă în care oraşul de pe coasta de vest e în carantină. După ce foştii duci şi-au părăsit în mod oficial îndatoririle regale, aceştia au anunţat, printr-un comunicat dat de noua lor purtătoare de cuvânt, americanca Catherine St-Laurent, care va fi linia pe care o vor urma în noua lor viaţă. Încă de la prima noastră conversaţie, Harry şi Meghan şi-au exprimat angajamentul în a îmbunătăţi vieţile celor din jur şi-n a avea un impact pozitiv asupra societăţii, a spus aceasta, în comunicatul respectiv.

Mai mult, se pare că Meghan şi Harry ar putea trăi visul regretatei Prinţese Diana, care visa să se mute cu Dodi Fayed în aceeaşi zonă din Malibu în care cei doi intenţionează să cumpere sau să închirieze o casă. Şi nu orice casă, ci una în valoare de 20 de milioane de dolari, pe care au vizionat-o recent (foto jos).

2 25481056 8160729 the recently renovated italian style mansion sits in a secure ga a 27 1585326621677 jpg jpeg
1 25481072 8160729 prince harry and meghan markle are planning to stay at this spra a 22 1585326507411 jpg jpeg

E clar că cei doi au lăsat Anglia în urmă, cu tot cu criza cu care se confruntă ziele acestea patria lui Harry. Ultimele apariţii cu mare fast ale Ducilor de Sussex în Marea Britanie au fost, curios sau nu, cu o săptămână înainte de a exploda mai întâi epidemia, apoi pandemia de coronavirus în Marea Britanie şi-n întreaga lume. Când a debarcat, aşadar, pe pământ britanic, la o distanţă de aproape trei luni de la faimosul Megxit, de-acum fosta Ducesă de Sussex a făcut-o în mare stil, eclipsând toată suflarea feminină de la curtea regală cu nişte outfit-uri demne de covorul roşu al Hollywood-ului. Aceasta este, până la urmă, lumea lui Meghan (38) şi acolo se îndreaptă toate acţiunile ei viitoare, susţinute dintr-o prea mare iubire de fidelul ei soţ, Prinţul Harry (35).

La începutul lunii martie, înainte de momentul COVID-19, Meghan a fost mai mult decât regală în ţinutele ei în nuanţe intense de la Victoria Beckham, Safiyaa şi Emilia Wickstead, la cele trei evenimente din Londra la care a participat alături de Harry, culminând cu slujba tradiţională de Ziua Commonwealth şi cu răceală totală cu care i-au primit cumnaţii de Cambridge. Comentatorii regali au observat că această vestimentaţie în culori vibrante este la ani distanţă de ţinutele în nuanţe neutre pe care le-a abordat Meghan Markle în perioada în care era membru regal cu drepturi depline, ceea ce ar putea transmite rebeliune, forţă şi independenţă. După ce, înainte de Megxit, fosta actriţă a fost criticată pentru cele mai mici detalii din ţinuta ei, de la brăţări şi coliere nepotrivite la culoarea lacului de unghii, odată ce va debarca oficial din acest rol, va putea să se afişeze cum vrea.

3 gettyimages 1211014405 jpg jpeg

Că va face asta a fost cât se poate de evident la ieşirile de care am vorbit mai sus, când Meghan a adoptat un machiaj mai intens şi o nuanţă mai îndrăzneaţă de ruj. Asistăm la naşterea unei dive, una eliberată de cutumele regale. Mai mult, faptul că Prinţul Harry şi-a asortat detalii din costumele sale la culorile purtate de soţia lui este un alt mesaj transmis de cei doi: "Suntem uniţi în această nouă viaţă!". O explicaţie mai neaoşă şi mai puţin elegantă pentru apariţiile lor ar fi aceea că foştii duci au vrut să transmită un mare "fuck you" tuturor celor care i-au luat în râs în toată această perioadă.

După cum ştim, începând cu data de 31 martie, Harry şi Meghan nu-şi vor mai putea folosi titlurile regale, de Ducii de Sussex, nu vor mai primi fonduri publice pentru finanţarea vieţii lor şi nu vor mai avea acces la experţii în comunicare de la palat. Cu toate acestea, chiar şi-aşa, sunt destule voci care consideră că Meghan a primit tot ce şi-a dorit şi că plusurile sunt mai multe decât minusurile. Realizatorul TV Piers Morgan nu are niciun dram de simpatie pentru americancă, acesta exprimându-şi public îngrijorarea pentru bătrâna regină. "Sunt sigur că Regina nu se simte bine. Nepoţii ei sunt în război. Cât despre Meghan Markle, ea mi se pare că se simte extraordinar. A primit tot ce şi-a dorit. Se întoarce la Hollywood. Dar Regina, ea este ok? Pare că a avut un an teribil, lucru care a fost ajutat şi de acest comportament egoist al soţiei nepotului ei", a declarat acesta, furios.

5 gettyimages 1206179985 jpg jpeg

Cu toate acestea, "bătrâna" Regină Elisabeta, care va împlini 94 de ani pe 21 aprilie, în plină criză a coronavirusului, îl iubeşte prea mult pe Harry, nepotul ei preferat, pentru a renunţa la el din cauza lui Meghan. Mai mult, se pare că suverana i-a întins o ramură de măslin chiar şi americancei, din moment ce a invitat-o pe aceasta, alături de Prinţul Harry şi de micuţul Archie (10 luni), s-o viziteze în vacanţa de vară la reşedinţa ei de la Balmoral. Asta dacă pandemia nu are o altă părere. "Harry şi Meghan au acceptat invitaţia Reginei de a petrece timp cu ea la Balmoral, în Scoţia, în această vară. Plănuiesc să îl ia şi pe Archie cu ei. Anul trecut, au refuzat invitaţia suveranei, lucru care a cauzat ceva supărare, mai ales că aceştia au preferat să îşi petreacă timpul în Ibiza, la vila de vacanţă a lui Elton John din sudul Franţei", a declarat o sursă regală pentru presa britanică.

Să le fi iertat Regina Elisabeta deviaţiile comportamentale şi declaraţiile nepoliticoase la adresa familiei regale? Când vorbim despre declaraţii nepoliticoase vorbim, din nou, despre Meghan Markle. Ei bine, răceala cu care Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost primiţi la Londra, la evenimentele regale de la începutul lunii martie, ar fi iritat-o şi dezamăgit-o pe americancă, conform spuselor amicilor ei. O sursă exclusivă citată de tabloidul Daily Mail susţine că nici Meghan nu îi are la inimă pe cei din familia regală britanică, mărturisind prietenilor că aceştia sunt… ciudaţi. Fosta actriţă a spus că i se pare de neînţeles de ce nu se îmbrăţişează nimeni în această familie şi de ce sunt toţi atât de crispaţi, în special cumnata Kate Middleton. Meghan le-a mai mărturisit amicilor ei că Ducii de Cambridge nu au fost deloc de acord cu alegerea lor şi că tensiunea dintre ei putea fi tăiată cu cuţitul, când s-au reîntâlnit la Londra. Meghan a observat că ducesa Kate Middleton nici măcar nu s-a uitat la ea şi că a păstrat interacţiunea cu aceasta la minimum. Soţia lui Harry ar fi concluzionat că această întoarcere la Londra i-a confirmat faptul că au făcut alegerea corectă, deşi pe cei doi i-au încercat şi oareşce sentimente de tristeţe din cauză că trebuie să facă acest pas: părăsirea familiei regale şi începerea unei vieţi noi, în America. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg